Yağmur Sonrası İBB Başkanı İmamoğlu İncelemede Bulundu: 'Maddi ve Manevi Yanınızdayız'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sağanak yağmur yağışından etkilenen bölgelerde incelemede bulundu. Eminönü Yeraltı Çarşısı'nda inceleme yapan İmamoğlu dükkanları zarar gören esnafa 'Maddi manevi yanınızdayız. Hasarınızı tespit edin.' dedi.

İmamoğlu resmi Twitter hesabından yağmurdan etkilenen bölgeye yaptığı ziyareti canlı olarak yayınladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hasar tespiti için rapor hazırlanacak.

Dün yağmur sularının dolduğu Eminönü Yeraltı Çarşısı’nda inceleme yapan İmamoğlu dükkanları zarar gören esnafa “Maddi manevi yanınızdayız. Hasarınızı tesbit edin. Bizim arkadaşlarımızda rapor hazırlayacak. O raporlar sonrasında maddi manevi sizlerin yanınızda olacağız.” dedi

İmamoğlu, 'Tatile çıktı' haberleriyle ilgili olarak gelen soru üzerine şu ifadeleri kullandı 👇

“Boş konuşan boş konuşuyor zaten makamı ne olursa olsun. İmamoğlu neden tatildeymiş, bak sen… Bizim tatilimiz de şeffaf. İki gün Hacıbektaş’taydık. İki gün de ailemizle olduk. Bu tarihte afet olursa elbette koşar geliriz.”

Öte yandan İmamoğlu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne de tepki gösterdi.

“15-20 dakika içinde saatte 114 kiloyu bulan baş edilemez bir yağmur. Meteoroloji’den ikaz çok gecikmiş. Orta şiddet diye rapor edilmiş yani yaklaşık 40 kilo diye ikaz geçilmiş ama çok büyük bir fark var arada.”

Ne olmuştu?

İstanbul Sular Altında: Ulaşım Felç, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.08.2019

tüm yandaş yalaka basın iki gündür istanbulun selini gösteriyoyor.amk yawsakları hadi kendi çomarlarınız aptalda bizidemi öyle zannediyorsunuz? 25 senedir bir skim yapmamışsınız çalmaktan çırpmaktan ot çimen lale ekmekten.yok adam tatildeydmiş napacaktı amk? yapmadığınız altyapınızın oluklarınımı açacaktı tek başına? göt laleleri daha önce nerdeydiniz metroyu sular seller götürürken neden bir saniye göstermediniz?

18.08.2019

Ya ne açıklama yapıyorsun sen? Bu ülkenin Cumhurbaşkanı darbeye marmariste tatilde yakalandı. Soranlara da cevap bile vermedi. İşte böyle olacaksın.Takdir-i İlahi bu işn fıtratında bu var de kılçıksız 20 sene yönetirsin. Tespitlerini yap zararlarını karşıla geç.

18.08.2019

Haydaa konu kilit.

18.08.2019

Yahu başkan ne açıklama yapıyorsun. Yağmur Allahtan ölüm fıtrattandır de geç.

TÜM YORUMLARI OKU (21)