Yağmur Sönmez Cinayetinde Korkunç Detaylar: 'İntihar Yetmez Fişek Farkını Ben Vereyim Onu da Vur'

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez'i AVM otoparkında tüfekle öldürdükten sonra intihar eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin oğlu M. B'nin dehşet yaratan eyleminin arkasında şok mesaj ortaya çıktı.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez'i AVM otoparkında tüfekle öldürdükten sonra intihar eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin oğlu M.B'nin Türkiye'yi sarsan eyleminin perde arkasından şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Genç adamın intihar ve cinayetinde kendisine gelen bazı mesajlarla dolduruşa geldiği belirlendi. Mesajlarda sadece intihar etmesinin anlamsız olacağı Yağmur'u da öldürmesi gerektiği yazıyordu.

Yağmur Dönmez'i öldürülmesi için arkadaşından mesaj

Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre, M.B.'nin çocukluk arkadaşı 21 yaşındaki H.İ'nin genç adama, 'Sen daha önce de 17'inci kata çıkıp aşağıya inmedin mi?', 'Sen neden onu da öldürmüyorsun. Sen kendini öldürdükten sonra etrafta benim için kendini öldürdü diye hava atacak', 'Fişek parasını ben veririm. Sen yeter ki o cesareti göster' tarzında cesaret ve teşvik edici mesajlar attığı ortaya çıktı.

Bakırköy'deki Cinayette Yeni Ayrıntılar: Katil, Hakim ve Savcı Çocuğu Çıktı

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.03.2022

2 kişinin ölmesine sebebiyet vermiş. Yargı ne diyecek bakalım.

24.03.2022

Yazdım yazdım sildim. Neyse, arkadaşı da azmettirme suçundan yargılanır inş. Yada bi deli raporu alır alkgnaxyhrbibunuokdmxypşbnbblabla der kurtulur.

24.03.2022

bu nasıl bir kafa, bunları nasıl yazarsın ya?

TÜM YORUMLARI OKU (12)