Yağlı Güreş Müsabakasındaki Canlı Yayın Görüntüleri Tartışma Yarattı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda yer alan birçok voleybolcumuz yaşamları, ilişkileri nedeniyle hedef gösterilirken TRT'de yayınlanan yağlı güreş müsabakasındaki görüntüler tepki çekti. Güreşçilerin yer aldığı pozisyon birçok kullanıcıyı rahatsız etti.

Son günlerde hep birlikte Filenin Sultanları'nı konuşuyoruz. FIVB Milletler Ligi'nde Çin'le yarışan Sultanlar, altın madalyanın ve kupanın sahibi oldu.

Tarihi bir başarıya imza atan kadın voleybol takımımızda oynayan Melissa Vargas, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, kaptan Eda Erdem ve diğer bütün oyuncular harika bir iş çıkardı.

Fakat ülkemizde her alanda olduğu gibi başarıya odaklanmak ve gururlanmak yerine voleybolcularımızın yaşam tarzları, ilişkileri hedef gösterildi.

Özellikle şampiyonluğun ardından sevilen voleybolcu Ebrar Karakurt için kullanılan ifadeler gündem oldu.

Yeni Akit, Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'u Skandal İfadelerle Hedef Aldı!

Bir yanda voleybolcularımız linçlenirken diğer yandan da bazı sosyal medya kullanıcıları yağlı güreş sporuna ve müsabakalarda oluşan pozisyonlara dikkat çekti.

TRT'de yayınlanan bir yağlı güreş müsabakasındaki bu canlı yayın görüntüleri de paylaşıldı.

Birçok kullanıcı bu görüntülerden rahatsız olduğunu dile getirdi.

Yağlı güreş yıllardır bu şekilde yapılıyor. Sizce rahatsız olmalı mıyız? Hem voleybolcularımız hem de herhangi bir spor dalı linçlenmese keşke... Sizce?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Başpehlivan Yusuf Can Zeybek'in Eşine Sarılmasından Rahatsız Olan Kullanıcıya Gelen Kapak Gibi Cevaplar
Ebrar Karakurt'a Destek Vermişti! Misvak'tan Tekvandocu Kübra Dağlı'yı Hedef Alan Paylaşım!

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
21.07.2023

Açık ara saçmalanmış malesef. Kendim de kısa bir süre güreş yaptım (yağlı değil) bir sürü de pehlivan arkadaşım var. Kıspetin içinde kazık diye tabir edilen oyun yapmak için kullanılan tutacak yerler var, yağlı güreşte rakibi tutacak bir yer olmadığı ve kaygan olduğu için oyun yapmak için rakibin paçasından, kıspetin bel kısmından ve kıspetin içine kazık denilen yere ulaşıp tutmak zorundasınız. Meraklanmayın kazığa ulaşmak için rakibin kıçını parmaklamıyorsunuz veya ön taraftan apış arasına gidip taşşaklarını ellemiyorsunuz, kazığın bulunduğu yer bahsettiğim yerlerle alakalı bile değil + kıspet o kadar dar ve sıkıdır ki bahsedilen yerlere elinizle ulaşmanız mümkün değil. Görüntü itibariyle şık görünmeyebilir bunu kabul ediyorum ancak bana cinsel bir çağrışımda da bulunmuyor...

bilgilendirici bir paylaşım olmuş tesekkurler. 😆 şimdi netleşti bende durum. ama çoğu kişi hayal gucune göre tahminde bulunmaya devam edecek.

21.07.2023

İlk kez mi yağlı güreş izlemişler?

21.07.2023

recep ivedik 1 kamyoncu sahnesi

TÜM YORUMLARI OKU (23)