Youtube'da yer alan Sports Digitale kanalının Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımla yalan haber yaptığını iddia edenlere karşı adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
Youtube'da yer alan Sports Digitale kanalının Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımla yalan haber yaptığını iddia edenlere karşı adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
Alman devi Bayern'in Fransız futbolcu için Galatasaray'a net 30 milyon euro ödeyeceği belirtildi.
Ligde oynanan son Gaziantep maçında sağ bekte Kaan Ayhan görev aldı.
Gerek gazetecilerin gerekse takım muhabirlerinin ortaya attığı isimler, yaptığı haberler taraftarlarda kafa karışıklığı yarattı.
Sabuncuoğlu, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Nottingham Forest forması giyen oyuncu ile görüştüğünü aktardı.
Haberde 23 yaşındaki futbolcu için 450 bin euro kiralama bedeli ödeneceği ifade edildi. Bir başka 'kesin' transfer ise Marsilya'nın sağ beki Jonathan Clauss idi.
Romano, Lorenz Assignon'un da Premier Lig ekibi Burnley'e transfer olacağını belirtti.
Gazetecinin X'ten yaptığı paylaşımda, 'Bir kez daha kayıtlara geçmesi için not düşüyorum. Kişisel nefretleriniz ve Bana olan düşmanlığınızı, işinize alet etmeyin. Muhabiri olduğunuz takımların taraftarlarını kandırmayın. Hayatta ‘yapmam’ diyeceğim tek şey yalan haberdir. Arkanıza yaslanın ve bizi izlemeye devam edin.' ifadeleri yer aldı.
Adam kere adam