'Yağ, Tüp Kuyruğunda Bekledik' Diyenlere Tepki Gösteren Genç Sokakta Büyük Alkış Aldı

Mor Mikrofon isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuşan bir genç, 'Yağ kuyruğunda, tüp kuyruğunda bekledik' diyerek geçmiş ile günümüzü kıyaslayanlara tepki gösterdi.

Yağ ve tüp kuyruğunda beklememizin nedeninin Kıbrıs Barış Harekatı nedeniyle uygulanan ambargo olduğunu hatırlatan genç, 'Hala bunun lafını yapıyorsanız defolun gidin buradan' dedi ve büyük alkış aldı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
26.05.2023

el kadar çocukların gençlerin bunu konuşuyor olması ne acı... bide şey ya şu röportajlarda alt yazıyı düzgün koyun amk b*k gibi yazıyorsunuz "o 100den" ne lan

26.05.2023

Biz de tepki gösteriyoruz ama ortama bir insan zakasının çok altında oldukları için anlamıyorlar.

26.05.2023

Al benden de o kadar. 😂😂😂

26.05.2023

İnsanlar çok sinirli, dediği doğru ama birisinin dediği gibi bu yaştaki gençler 50 yıl önceki olayı konuşmamalı. 2018'de Kore'deki Olimpiyat açılışını izlemiştim. Açılışta kendi ülkelerinden bahsederken tarih ile övünmüyorlardı. Övundükleri şey gelecek hedefleri ve Kore'nin bugünkü durumu idi. Bizde ise gençlere gelecekte bir şey sunmadıkları için ya Osmanlı ile övünürler, ya da tarihi kötülerler. Ama bahsettikleri hep geçmiştir, çünkü gelecekte gençlere verebilecekleri bir şey yoktur.

TÜM YORUMLARI OKU (22)