Yabancılar Nasıl Türkçe Öğreniyorlar?

YouTuber Chelsea Elizabeth, Türkiye hakkında yayınladığı videolar ile yurtdışında yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Türkiye hakkında kültür, yemek, dil gibi konularda videolar çeken Chelsea Elizabeth'in Türkçe nasıl öğrenilir isimli videosunu izliyoruz...

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
08.02.2020

Videoya yapılan bir yoruma hak verdim: "Yabancılar Türkçeyi yanlış konuştuklarında çok tatlı oluyorlar ama biz İngilizceyi yanlış konuştuğumuzda mal veya cahil oluyoruz...WtF?!"

08.02.2020

Yabancılarla konuştuğunda onlar da seni tatlı bulacaktır :) Ben İngilizce sürçü lisan etmiştim bayağı gülmüştü Amerikan hocam

Pasif Kullanıcı
08.02.2020

İngilizce konuştuğunuzda veya başka bir dil, yabancılar sizin "gerizekalı" olduğunuzu düşünmüyor.ar Siz bu dille doğmadınız lütfen konuşun ve çekinmeyin. Rusça ve İngilizce konuşup ibranice öğreniyorum. Konuşarak dil öğrenilir.

Pasif Kullanıcı
08.02.2020

Chelsea'i ilk çıktığından beri izlerim. Kendisi bir sabah uyandığında bir anda hayatında hiç görmediği bir ülke olan Türkiye'ye taşınma kararı alır ve ailesini işini geride bırakarak bir anda ülkemize taşınır. Ağrı (Ardahan da olabilir) bebek bakıcılığı gibi türlü işler yaptıktan sonra İzmir'e yerleşir. Videoları orijinal ve kaliteli gerçekten. Çoğu videoda kahkahalar atmıştım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ