Yabancı Uyruklu Sığınmacının, Atatürk'ün Resmini Ayaklarının Altına Alıp Dalga Geçtiği Anlar Tepki Çekti

Bu saygısızlık kısa sürede cezalandırılmalı! 😡 TikTok'ta @dyjhf5po2467 kullanıcı adlı yabancı uyruklu sığınmacı, Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi bulunan kağıdı ayaklarının altına alarak video çekti.

Atatürk'ün resminin bulunduğu kağıdı ayaklarının altına alan sığınmacı, terliğinin altını da bu kağıtla sildi. ÜStüne bir de gülen emoji kullanan şahıs, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
15.06.2022

Kendi ülkesini savunacak kadar insan olmayan mahluk, ülkesini kurtarmak için tüm halkı seferber etmiş Atatürkü tabii sevmez. Ha bu arada o tuvalet terliği götüne girsin senin.

16.06.2022

Annesinin orasına girsin ki bir p.i.ç daha doğmasın

15.06.2022

Seni bu memlekette barındıran, bu memlekete din kardeşim diye davet eden, kendi vatandaşından önce senin gibi soysuz köpekleri düşünen düzenin köküne sokayım. Bir ikiniz değil topunuz şeref yoksunusuz. Tebrikler AKP hükümeti bu milleti zorla ırkçı yaptınız. Yaparsa Ak Parti yapar.

16.06.2022

tüm yorumlar arasında en sevdiğim ve katıldığım cümle bu oldu. "milleti zorla ırkçı yaptilar". yemin ederim aynısını düşünüyorum. ırkçılıktan nefret ederdim. şimdi ırkçı oldum çıktım bu şerefsizler sayesinde.

15.06.2022

İsmini, resmini kaldırarak yok edebileceklerini, zarar verebileceklerini sanıyorlar. Bilmiyorlar ki, fikirlere kurşun işlemez.

TÜM YORUMLARI OKU (76)