Xiaomi'nin Çerçevesiz Telefonuna Uygulanan Acımasız Düşme Testi

Çerçevesiz olarak üretilen Xiaomi Mi Mix, Youtube kanalı JerryRigEverything'in ellerinde acımasız bir teste tabi tutuldu. Neredeyse tamamı ekrandan oluşan telefon bakalım düşme konusunda ne kadar yetenekli.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
23.11.2016

bir suredir radarima takilan bir telefon. on yuzu tamamen ekranla kaplamak icin cok ciddi caba sarf etmisler, arge yapmislar, en temelden yeni teknolojiler gelistirmisler ki on taraf tamamen ekranken kulaklik, mikrofon ve yakinlik sensoru gibi donanimlari yerlestirmek klasik yontemlerle mumkun degil. arka kismi dugmelerinde kadar cok sert seramik, klasik anahtarla bicakla cizilmesi mumkun degil. ancak elmas yada safir cizik atabilir. gelelelim sert seramik ve yekbare ekran cok iyi bir secim olmamis. seramikle ekranin arasinda hic bosluk yok, sert seramik darbeyi direk ekrana veriyor, dolayisiyla ekran cok kolay kiriliyor. genede xiaominin yenilikciligini taktir ediyorum. uzundur sektorde gorulmeyen yenilikler. bu teknolojilerlerle ilerde cok daha iyi telefonlar cikaracaklarini gormek zor degil.

23.11.2016

Avrupa'ya açılsalar çok iyi olacak. ben bahsettiğin kötü yanları bile görmedim ki sanırım telefona içten içe hayran olduğumdan olsa gerek. gördüğümde konsept tasarım sanmıştım hatta. diğer dediklerin de doğru. Avrupa'ya açılacaklarmış, CES'e katılıyorlarmış vs. bakalım umarım doğrudur ve fiyatları değişmez.

23.11.2016

çok hoşuma gidiyor tasarımı ama bizde o kadar para ne gezer

24.11.2016

şunu hatırlatayım. adamnlar dünyanın en çok telefon üreten 3. firması

TÜM YORUMLARI OKU (6)