Xbox One Kontrolcüleri İçin Büyük Yenilik

Yeni nesil oyun platformları arasında PlayStation 4 ile birlikte istedigi derecede rekabet yaşayamasa da yeri geldiğinde oldukça iyi satış grafikleri sergileyen Xbox One için önemli derecede sayılabilecek bir özellik geliyor.

Her ne kadar satış rakamlarını abartı bir derecede arttırmayacak olsa da oldukça işlevsel olacak olan bu özellik, tüm Xbox One kontrolcülerine özel olacak.

Bilineceği üzere Xbox One'ın Elite Controller adlı kontrolcüsünde de yer alacak ve oldukça işlevsel bir nitelik göstermesi planlanan tuş atama özelliği görünüşe göre Elite Controller ile sınırlı kalmayacak.

Xbox One 'in yetkili isimlerinden ve aynı zamanda Microsoft 'un program direktörü olan Mike Ybarra 'ya resmi Twitter hesabı üzerinden gelen 'Tuş ataması neden sadece Elite Controller'e özel olacak?' sorusuna, 'Yakında tüm Xbox One kontrolcülerine gelecek.' şeklinde cevap veren Ybarra, tüm Xbox oyuncularına buradan müjdeyi vermiş oldu.

Xbox One Elite Controller'ın'de çıkacağını göz önünde bulundurduğumuzda tuş atama özelliğinin tüm kontrolculere bu tarihten sonra gelecek olması tahmin ediliyor.

Shiftdelete

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi