World of Warcraft ile Kelle Paçanın Buluştuğu Fantastik Koronavirüs Tartışması

22 Şubat'ta CNN Türk'te yayınlanan ve yeni tip koronavirüs salgınının ele alındığı program sosyal medyada konuşuluyor. Programın konuklarından Dr. Ramazan Kurtoğlu'nun World of Warcraft adlı oyundan örnek vermesi, Prof. Dr. Canan Karatay'ın bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için kelle paça çorbasını önermesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

"Bunu panik olarak yayıyorlar"

Programdaki konuşmasında koronavirüsünün yeni bir şey olmadığını vurgulayan Canan Karatay, 'Şimdiye kadar 6 tane koronavirüsü vardı, bu yedinci oldu. Senelerdir birlikte yaşıyoruz. Bunu panik olarak ortaya yayıyorlar. Panik değil.' dedi.

Bağışıklık sistemi güçlü olanların hastalanıp ölmediğini belirten Karatay, bağışıklık sisteminin güçlenmesi için de kelle paça dahil birçok farklı öneride bulundu.

📌 World of Warcraft ve kelle paçanın aynı potada eritildiği programa sosyal medyanın tepkisi

Popüler İçerikler

İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
23.02.2020

İçerisinde World of warcraft ile kelle paça kelimeleri geçen anlamlı bir cümle kur deseler kuramam bunlar programını yapmış, bilimsel içerikli programların kalitesi de spor yorumcularının maç sonrası yaptıkları programlara dönüştü iyice amk

23.02.2020

Kadın coronanın tedavisi kelle paça dememiş, kelle paça bu gibi hastalıklarda bağışıklılık sistemini güçlendiriyor ve hastalığı karşı daha dirençli olmamzı sağlıyor demiş lafı oraya bağlamış ve haklıda bir çok hastalıkta kelle paça yararlı protein oranı yüksek, besleyici bir çorba aynı zamanda kırık ve çatlaklarda iyileşme sürecinide kısaltıyor vücuda katkısı sayesinde.

23.02.2020

Hocanın dediği doğru aslında ama lafı kıçından tuttuğu için saçmalamış gibi görünüyor.15 sene kadar önce oyunda böyle bir bug çıkmıştı. Normalde zararsız bir olan ve yakındaki diğer karakterlere kendini kopyalayan bir debuff öngörülemeyen bir açık yüzünden ana şehirlerdeki npclere bulaştı. Oradan masum oyunculara bulaşarak büyük sıkıntıya girmelerine neden oldu. Sürekli kendini yenilediği için önü alınamadı ve serverlar acil bakıma alındı. Bütün bu olaylar gerçek bir virüs salgınının simülasyonu gibi olduğundan bazı bilim insanları olası felaket senaryolarında yaşanacak durumları öngörebilmek için bu olayı araştırmıştı.

TÜM YORUMLARI OKU (19)