'Winter Is Coming': Game of Thrones Karakterine Benzetilen Melek Mızrak Subaşı Yaptığı Paylaşımla Gündem Oldu!

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medyanın gündeminde yer alan isim oldu. Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinde dikkatleri üzerine çekti. Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterine benzetilen siyasi isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

Gelin detayları görelim...

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Bilecik'te bir konuşma gerçekleştirdi. Bilecik ve Bozüyük ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İmamoğlu'na, Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı eşlik etti.

İBB Başkanı İmamoğlu ve Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları dikkat çekti.

Gündem olan siyasi isim, tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game Of Thrones dizisi karakteri ile olan benzerliğiyle ilgi odağı oldu.

Melek Mızrak Subaşı, fantastik yapım Game Of Thrones dizisinin en güçlü kadın karakterlerinden olan Daenerys Targaryen'a benzetildi.

Bilecik yaptığı işleri sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Melek Mızrak Subaşı, birçok başarılı işle takdir toplamış.

Sayısız sosyal medya kullanıcısı, gündemin öne çıkan ismi olan kadın başkan vekile övgü ve iltifatlarda bulunduğu paylaşımlarda bulundu.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı da kendisini mutlu eden bu paylaşımlar karşısında sessiz kalmadı.

Khalessi karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı paylaşımına eklediği, ''İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.🌸 Unutmadan, Winter Is Coming!😅'' notuyla yüzleri güldürdü.

Tabii Melek Mızrak Subaşı'nın bu paylaşımına ünlü isimler ve birçok sosyal medya kullanıcısından sayısız yorum geldi.

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

twitter.com

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yorumlarda buluşalım...

İlginizi Çekebilir

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Melek Subaşı Evli mi?
Bilecik Belediyesi'nin Avrupai Başkan Vekilini Görenler Hayranlıklarını Gizleyemedi

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
30.01.2023

"Akgezenleri yenmek için yardımınıza ihtiyacımız var" :)))) en iyisi bu olabilir :)))) Şaka bir yana, biraz da bu hatunu abartalım yahu!

30.01.2023

Hindistan olmuşuz haberimiz yokmuş meğerse. Saçları sarı biraz bakımlı diye övülmedik yeri kalmadı kaç gündür. Neyin şekilciliği bu , neyin ezikliğini yaşıyoruz biz acaba

30.01.2023

Sence konu sadece saçları mı cidden bu kadar kıt mısın abicim?

30.01.2023

Abartın abartın 3 gündür bu ablamız her mecrada güzel ülkemin geri zekalı seçmenleri bunlar siyasetçi tipleri değil icraatleri önemli biraz araştırma yapsanız hanım efendinin kocasını şirketlerine verdiği işleri göreceksiniz ama aptalsınız.

30.01.2023

Türk siyasetinin mayasıdır bu, bal tutan parmağını yalar. Japonya'da 3 yıl staj yapmayanın siyasete girememesi kuralının acil getirilmesi lazım

TÜM YORUMLARI OKU (20)