Windows Phone'a BBM Müjdesi

Windows Phone kullananlar için müjdeli haber dün geldi. BlackBerry CEO’u tarafından yapılan açıklamalarda BBM’nin çok yakında Windows Phone’a geleceğini duyurdu. Detaylar haberimizde.

2015 mali yılının ilk çeyreğine ait finansal sonuçların açıklandığı toplantıda BlackBerry CEO’su John Chen BBM müjdesini kullanıcılar için verdi. Temmuz ayında indirilmeye sunulacağını belirten CEO, 2013 yılının Ekim ayında iOS ve Android kullanıcıları için yayınlanan bir dönemin en popüler mesajlaşma uygulaması haline gelen BBM’nin diğer platformlar için hangi özelliklere sahip olacağı şuan için bilinmiyor.

iOS VE ANDROİD’DE TUTULMUŞTU

WhatsApp Messenger uygulamasının kullanıcılar tarafından sevilmesi ve giderek yaygınlaşmasından sonra popülaritesini kaybeden BBM, şimdi farklı arayışlar içine girerek resmi çıkış yapmasının üzerinden tam 24 saat geçtikten sonra iOS ve Android platformlarında 10 milyon kere indirilmişti.

iOS ve Android için indirilme sayısı çok iyiyken, Windows Phone’a gelecek olan BBM ile birlikte bu rakamların çok daha üzerine çıkılması hedefleniyor. Eğer BBM bu platformda tutulmazsa bir devrin sonu haline yavaş yavaş dönebilir.

Pchocasi - Cengiz BOZDEMİR

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!