WhatsApp Web Kendini Aştı! Artık Telefon Kapalıyken de Mesajlaşılabilecek

WhatsApp Web her açıdan iyi bir uygulama olsa da telefonla bağlantı kurmadan kullanılamaması acil durumlarda pek bir şey ifade etmiyordu. Bu konuya bir yenilik getiren WhatsApp, artık bağlantı zorunluluğu olmadan Web sürümünü kullanıma sunacak. İşte detaylar...

2 milyardan fazla kullanıcısı ile dünya üzerindeki en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, Web versiyonu için muazzam bir yenilik duyurdu.

2016 yılında yayımlanan WhatsApp Web, yalnızca telefonunuz internete bağlı olduğunda çalışıyordu. Bu da uygulamanın en büyük eksikliğiydi.

Hem masaüstü hem de tarayıcı versiyonuna gelen güncelleme ile beraber telefonunuz internete bağlı olmasa ve hatta açık olmasa bile kullanım imkanı sunacak.

Özellikle acil durumlar için son derece gerekli bir güncelleme olan bu yenilik, uzun süredir WhatsApp tarafından test ediliyordu.

Çevrimdışı mesajlaşma özelliği olarak da anılan bu güncelleme ile beraber WhatsApp'ın kullanımında bir değişiklik olmayacak.

WhatsApp Web için yine telefon QR kodu kullanılarak giriş yapılacak ve oturum açık tutulduğu sürece bağlantıda bir sorun yaşanmadan mesajlaşma devam edebilecek.

WhatsApp'ın bu yeni güncellemesi ile WhatsApp Web Windows ve Mac uygulamalarından çevrimdışı mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü ve sesli görüşme özelliğine de sahip olan WhatsApp Web, özellikle aktif bilgisayar kullanıcıları için epey kullanışlı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Kaç Sıfırla Yazmamız Gerekiyor? Dünyada Kaç Milyar Sosyal Medya Kullanıcısı Olduğu Açıklandı
Facebook'tan Gruplar İçin Ücretli Yenileme! Aylık Abonelik Sistemi Geliyor
Instagram Duyurdu! Twitter, Instagram Paylaşımlarının Ön İzlemesini Gösterecek

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.11.2021

Telegram’da yıllardır olan özellik sonunda whatsapp’e gelmiş. Or

05.11.2021

telefonum arızalı olduğunda keşke bu özellik olsa diye düşünmüştüm, geç bile kalınmış

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ