"WhatsApp Reklamlı Olacak" İddiaları Tekrardan Ortalığı Karıştırdı: Meta'dan Resmi Açıklama Gecikmedi!

Meta'nın bünyesine bulundurduğu ünlü mesajlaşma platformu WhatsApp için birkaç aydır reklamlı bir sisteme geçileceği iddiası gündemde yer alıyordu. Ünlü şirket, nihayet konu hakkında resmi bir açıklama yaparak WhatsApp'ınj yeni reklam politikalarına ışık tuttu. Detaylar haberde.

Günlük hayatta sıkça kullandığımız birçok soysal medya platformu, Elon Musk'ın Twitter'da aldığı çarpıcı kararlar doğrultusunda, reklam ve ücret politikalarında değişikliğe gitme kararı aldı.

Özellikle ünlü sosyal medya şirketi Meta, çatısı altında bulunan Facebook ve Instagram için yeni üyelik sistemleri ve reklam kampanyalarını hayata geçirmeye başladı.

Birçok kişiye göre bu alanda değişikliğe gidecek bir diğer platform da WhatsApp olacaktı. Birkaç aydır ortaya atılmaya devam edilen iddialar, sevilen mesajlaşma uygulamasının reklamlı bir sisteme geçiş yapacağını öne sürüyordu.

Geçtiğimiz günlerde ise ortaya çıkan yeni söylentiler, Meta'nın bundan böyle platformu reklamsız bir şekilde kullanmak isteyen kişilerden aylık ücret talep edeceği iddiasıyla ortalığı yeniden karıştırdı.

Dev şirket, tüm bu gelişmelerin ardından WhatsApp hakkındaki söylentilerin hepsini yalanlayan açıklamalarda bulundu.

Şu anda yeni bir reklam sistemi ile ilgili herhangi bir planlarının olmadığını söyleyen firma, WhatsApp'ın hala ücretsiz şekilde kullanılabileceğini belirtti.

 'Şirketimizde yapılan her konuşmanın hesabını veremeyiz, ancak bunu test etmiyoruz, üzerinde çalışmıyoruz ve planlarımız arasında böyle bir şey yok.'

İlginizi çekebilir:

Göz Takip Sistemiyle Yayınlar Yapıp Binlerce Kişiye Ulaştı: 'Yerli ve Milli Hawking' Gürkan Özcan'ı Tanıyoruz
Bir Devrin Sonu Yaklaşıyor: Volvo 2024'te Dizel Araç Üretimini Bırakma Kararı Aldı!
Yapay Zeka Artık Her Yerde: Yeni Bard AI, Bundan Böyle Tüm Google Hizmetlerinde Kullanıcılara Yardımcı Olacak!
Herkesin Kafasını Karıştıran "Elon Musk, Twitter'ı Ücretli Yapacak" İddiasının Perde Arkası Ne?

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR

Her şeyi biliyorlar, kendi elimizle verdik, reklam koymak ister koyar... Yanii... Artık koymak isterlerse koyarlar. Mesela "canımız sıkıldı ya, biz bi daha koyacaz" deseler yine koyarlar, "oh bari koydular" diyen bile çıkar... Geçirmişler olsun

21.09.2023

Yapamazlardı zaten bi kere gördüler tepkiyi telegrama geçiş yaptı herkes yemeezzz…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ