WhatsApp Masaüstü Uygulamasına Yeni Özellik!

WhatsApp’ı iş için kullananların sıklıkla tercih ettiği WhatsApp Masaüstü uygulaması için yayınlanan Beta güncellemesinde yeni bir özellik ortaya çıktı.

Milyarlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp’ın masaüstü uygulamasının 2.2201.2 kodlu beta güncellemesinde sohbet balonları ve karanlık mod özellikleri yer alıyor.

WhatsApp Desktop yani masaüstü uygulamasını pil tasarrufu sağlamak için karanlık modda kullanabileceksiniz. Ayrıca sohbet balonları daha belirgin olması için daha koyu bir yeşil tonda belirecek.

Bu özelliklere ek olarak WhatsApp’ın yeni sürümünde mesajlaşma alanı daha köşeli bir yapıyla karşımıza çıkıyor.

WhatsApp masaüstü uygulamasının yeni halini aşağıdaki görselden görebilirsiniz. WaBetaInfo tarafından paylaşılan görselde üst kısımda eski alt tarafta ise yeni konuşma alanı görülebiliyor. Ayrıca sesli mesaj özelliği de gönder tuşuyla yer değiştirmiş.

Bu özelliklere şimdiden kavuşmak istiyorsanız WhatsApp Desktop Beta programına katılabilirsiniz. Beta programı Windows ve macOS işletim sistemiyle çalışan bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Beta sürümü hala geliştirme aşamasında olan özellikler barındırdığı için deneyiminizi olumsuz etkileyebilir.

İlginizi çekebilir:

Dikkat Yuva Yıkabilir! Whatsapp Yeni Özellik Yolda: O Fotoğraf Artık Görünecek
WhatsApp, iOS Kullanıcıları İçin Bildirimlere Profil Fotoğrafları Ekledi

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek