WhatsApp'ın Yeni Gizlilik Sözleşmesi Karşısında Far Görmüş Kediye Dönen Kullanıcılardan Güldüren Paylaşımlar

Uykulu uykulu kabul ettim ben de...

Bildiğiniz gibi dün akşam WhatsApp, verilerin Facebook ile paylaşılması için 8 Şubat 2021 itibarıyla yürürlüğe girecek olan yeni gizlilik ilkelerini kullanıcıların onayına sundu.

Bu durumda WhatsApp uygulamasını kullanmak isteyenler kabul ederken; kabul etmeyenlerin de 8 Şubat'tan itibaren hesapları silinecek. Veri paylaşımına izin vermiyorsanız artık WhatsApp kullanamayacaksınız.

1. Tabii sözleşmeden haberi olmayan, anlayamadan onay veren ya da kabul etmeyenler de Twitter'da ne olduğunu çözmeye çalıştı. Bu durum da güldüren paylaşımlara vesile oldu. 😂

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14. Siz kabul ettiniz mi? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.01.2021

8 şubattan sonra onaylamayan kullanamayacak diyor, sike sike kabul edeceksiniz yani. Bu sözleşme de şu işe yarıyor, kankanıza gelinlik bakmayı düşünüyorum yazdığınızda size instada gelinlik reklamı çıkaracak. Sikik hayatınızı kimsr merak etmiyor çok dert edinmeyin.

Pasif Kullanıcı
08.01.2021

Zaten yapılıyordu artık onayını alıyorlar, hukuki olarak kendilerini korumak için.

07.01.2021

Güvenlik endişem olsa zaten kullanmam. Bir ürünü bedava kullanabiliyorsan orada ürün sensin diyorlar. :)) Biz muhittinler önemli değiliz de bu şirketlerin dava geçmişine ve ifşalara bakınca önemli kademelerdeki insanları, hayati öneme sahip görevdekilerin her şeyini bilebilir istenildiğinde paylaşabilirler. Gerçi ister sözleşmeyi onayla ister onaylama gizlilik ilkeleri hukuki boyutları bence hikaye istedikten sonra internet ortamındaki tüm geçmişine ulaşıyorlar hatırlayın davaları..

07.01.2021

Sanki sözleşmeden önce çok farklıydı. Tabii ki de telefonlarımızdan bilgi sızıyor bu bir gerçek

TÜM YORUMLARI OKU (60)