WhatsApp Görüşmeleri Ortaya Çıktı: Kayseri'deki Falaka Olayını Açığa Çıkaran Kadın İlk Kez Konuştu

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargo çalışanı Erkan T. hakkında şikayette bulunan N.K. adlı kadın, olayla ilgili ilk kez konuştu.

Erkan T.'nin çektiği görüntüleri ortaya çıkartan N.K., Kayseri'de yaşadığı dönemde Erkan T.'nin ailesinin, kendi evinde kiracı olduklarını ve bu nedenle tanıştıklarını söyledi. Erkan T.'nin kendisine de kadınlara yaptığı olayı teklif ettiğini anlatan N.K., 'Erkan T.'nin annesi ve babası benim evimde kiracı olarak otuyorlardı. Babası bana arazisi olduğunu ve evle takas etmek istediğini söyledi. Ben kabul ettim ve Zonguldak'a döndüm. Ben toplamda 70 bin lira para verdim. Orada oğlu Erkan T. üzerinden bu işleri görüşüyorduk. Hayatım boyunca bir defa gördüm kendisini. Sonra telefondan görüşüyorduk. Ardından bana böyle bir iş yaptığını anlatarak teklif etti. Ben de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim. Ne kadar kabul etmesem de mesaj atarak ikna etmeye çalıştı. Falakanın kurallarından bahsediyordu' dedi.

Suç duyurusunda bulundu.

Kayseri'de Yoksul Kadınları Para Karşılığı Falakaya Yatıran Kargocunun Görüntüleri Ortaya Çıktı

'Bu işi yapmaya devam edecek.'

N.K.'nın eşi ise hukuk mücadelesini sürdüreceklerini ifade ederek, 'Erkan T., savcılıktan bir şey çıkmayacağını bize söylüyordu. Bu şahsın bilgilerini medyaya aktarmak zorunda kaldık. Bu kişiyi bırakmışlar. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Bu kişi bu işe yine devam edecek. Biz de bu işin peşini bırakmayacağız' diye konuştu.

Konuşmalar ortaya çıktı

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
09.09.2021

Çok yakında temelli gidiyorum ülkeden. Geri dönüp bakanı s.ksinler. Kalan aklı başında insanlara tüm kalbimle sabır diliyorum, "ALLAH KURTARSIN" diyorum. Bu hale gelmemizde payı olan, oy verme hakkı olup da ülkeden memnun olan herkese de "BOKUNUZDA BOĞULUN" diyorum. Size acımıyorum da; çocuklarınıza üzülüyorum. Büyüdüklerinde size lanet okuyacaklar.

09.09.2021

hayırlı olsun... biz şansımızı kaybettik.. yaş 31 evli ve 2.5 çocuk babasıyım hangi ülke alır bizi :/ takikat ve zırcahil insanların yön verdiği ülkede yaşayacağız

09.09.2021

Ben bu kadınları anlamıyorum ... adamın evine gidiyorsun elin ayağın bağlı !! adam seni bırak falakaya yatırmayı zikse yada öldürse ne yapacaksın ? nasıl bir cesaret/aptallık anlamadım.. sonra kadın cinayetleri, tecavüzleri niye her gün manşetlerde... Ne desek boş...

09.09.2021

alan memnun satan memnun ortada istismar yok ,taciz yok, bdsm'in anadolu versiyonu işte

TÜM YORUMLARI OKU (60)