WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi Son Gün! WhatsApp Hesapları Silinecek Mi?

Tüm dünyada aylardır beklenen gün geldi. Facebook bünyesinde bulunan dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp, kullanıcılarına dayattığı gizlilik sözleşmesi için bugün son gün. Daha önce 8 Şubat olarak açıklanan WhatsApp gizlilik sözleşmesi, 15 Mayıs’a uzatılmıştı. Peki, WhatsApp bugün ne olacak? WhatsApp hesapları silinecek mi? İşte tüm detaylar…

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi

WhatsApp, Twitter hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında, “Hayır, kişisel mesajlarınızı göremiyoruz. Hayır, hesabınızı silmeyeceğiz. Evet, istediğiniz zaman kabul edebilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Ancak WhatsApp kullananlar bugün itibaren biraz bunaltılacak. Hesapları silmek yerine, gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen hesapların karşısına, durmaksızın gizlilik sözleşmesini kabul etmelerini söyleyen bildirimler çıkaracak.

Belli bir süre daha gizlilik sözleşmesinin kabul edilmemesi halinde ise, sözleşmeyi kabul etmeye yönelik çıkan bildirim kalıcı hale gelecek. Böylece pratik mesajlaşma uygulaması olarak görülen WhatsApp'ın pratikliği bir hayli azalacak.

Sözleşme hatırlatmasının kalıcı hale gelmesinin ardından kullanıcılar, gelen sesli ve görüntülü aramalara yanıt verebilecek. Ancak kişi listesine girerek bir başkasına mesaj gönderemeyecek veya arama yapamayacak.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Tüm Verilerimizi Tehlikeye Atan WhatsApp Gizlilik Sözleşmesinden Kurtulmanın Bir Yolu mu Bulundu?

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'