Whatsapp'a Alternatif En İyi 4 Uygulama

Facebook, popüler mesajlaşma servisi Whatsapp’ı geçtiğimiz günlerde 16 milyar dolar gibi rekor bir fiyat ile satın aldı. Facebook daha önce de popüler resim paylaşım sitesi Instagram’ı aynı şekilde yüksek bir fiyat ile satın almıştı. O zamanda olduğu gibi şimdide birçok kullanıcı sosyal ağ aldıktan sonra uygulamanın berbat olacağı yönündeki endişelerini dile getiriyor.

Facebook, mesajlaşma servisi Whatsapp’ın aynı şekilde devam edeceğini söyledi. Ancak yine de Whatsapp’ın geleceği hakkında endişe duyanlar için Whatsapp’a alternatif 5 mesajlaşma uygulamasını sizlere sunuyoruz.

Aşağıda ve sonraki sayfalarımızda bu uygulamaları inceleyebilirsiniz.

Tictoc

Tictoc size ücretsiz mesajlaşma ve konuşma imkanı sağlıyor. Kristal netliğinde bağlantı kalitesiyle tüm dünyadaki arkadaşlarınızla sesli arama yapabiliyorsunuz. Tictoc bu alanda rakiplerinden ses kalitesi farkıyla sıyrılıyor. Tictoc'un önemli özelliklerinden bir tanes de mesajları serverda tutmaması.

TictocBox; TictocBox sizin yerinize mesajlaşmalarınızda kullandığınız resimleri, videoları ve diğer dosyaları kaydederek bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan bunlara ulaşmanızı sağlıyor.

Tictoc Kimliği;

Bu özellik size telefon numaranız görünmeden mesajlaşma imkanı sağlar. Telefon numaranız karşıdaki kişinin rehberinde bulunmuyorsa, onunla tictoc'tan karşılıklı ekleme yapsanız bile numaranızı görememektedir.

Bilgisayarınızdan cep telefonlarına mesaj;

Konuşmayı mobilde bırakıp, bilgisayara geçtiğinizde aynı yerden devam etme özelliğine sahiptir. Aynı zamanda mobile gelen bir video dosyasını yine bilgisayarda izleyebilme olağanına sahipsiniz.

Web Sürümü;

Masaüstü, tablet ve mobilde erişim kolaylığının yanı sıra tarayıcıda da kullanım hizmeti vermektedir. Oturum açıp buradan da mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.

Tictoc'u kullanmak için;

iOS kullanıcıları

Android kullanıcıları

Masaüstü versiyonu

Web versiyonu

Geçtiğimiz haftalarda 900 milyon dolara Rakuten firması tarafından satın alınan ücretsiz mesajlaşma uygulaması Viber, Mayıs 2013 itibariyle yaklaşık 200 milyon kullanıcıya sahip. Kullanıcılar PC’ye bağlı herhangi bir cihazdan mesajları senkronize edebiliyor. Ayrıca Viber’in bir masaüstü sürümü de bulunuyor.

2009 yılında bir BlackBerry uygulaması olarak başlayan Kik, aynı zamanda 100 milyondan fazla kullanıcıya ücretsiz mesajlaşma servisleri sunuyor. WhatsApp ve diğer rakiplerinin aksine Kik, kullanmak için kullanıcılarının bir cep telefonu numarası olması gerektirmiyor.

Tango, tam teşekküllü bir sosyal ağ olma yolunda ilerleyen başka bir mesajlaşma uygulaması. Uygulama kullanıcılarına, standart metin hizmetlerinin yanı sıra, video ve sesli aramalar, fotoğraf paylaşımı, uygulama içi oyunlar, arkadaş bulma ve Spotify destekli müzik mesajlaşma özelliklerini sunuyor.

Popüler İçerikler

Almanya’da Noel Pazarına Saldırı: Saldırgan Suudi Arabistan Vatandaşı Bir Doktor Çıktı!
Gazeteci Özlem Gürses TSK Hakkındaki İfadeleri Nedeniyle Gözaltına Alındı
HTŞ Lideri Colani Kadına Başını Örtme Talimatı Verdiği Videoyla İlgili İlk Kez Konuştu