WhatsApp'tan Akrabalar Gönderse Bu Kadar Olur! Ümit Özdağ'dan Absürt Videolu 'Sığınmacı' Eleştirisi

Yaptığı garip çıkışlar ile gündemden düşmeyen Ümit Özdağ, paylaştığı bir videoyla sosyal medyada yine gündem oldu. Özdağ'ın paylaştığı 'mülteci sorunu' konulu video adeta dalga konusu oldu.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, özelikle mülteci sonu hakkında yaptığı açıklamarla öne çıkan bir isim. Ancak son paylaşımı sorundan çok videodaki absürtlük konuşuldu.

Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Videoya gelen tepkiler ise şöyle...

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
YORUMLAR
27.04.2022

Ümit Özdağ'ı açıkçası bazı konularda tutarsız bulurum ve çok sevmem ama "Yaptığı garip çıkışlar ve asılsız iddialarıyla gündemden düşmeyen" dediğiniz kişi son günlerde iki konuyla gündemden düşmüyor: 1. Şu andaki en büyük sorunlarımızdan biri olan mülteci sorununun altını çizmesi ve 2. RTE'ye cansuyu olmak için kendisi aday olup Mansur Yavaş'ı aday göstermemeye çalışan KK'yı köşeye sıkıştırması. İkisini de gayet takdir ediyorum. Sizi de rahatsız etmiş bunlar belli ki.

27.04.2022

YAPTIĞI GARİP ÇIKIŞLAR Ve ASILSIZ İDDİALAR!!!Adamın mülteci çıkışından sonra ne kadar siyasetçi varsa R yaptı hangisi asılsız??Garip çıkış dediğiniz de kendi vatanını bile savunmaktan aciz hayatı ye iç üre felsefesinden ibaret mültecilere şerefli TC vatandaşlığı verilmesini sürekli gündemde tutması sanırım…

27.04.2022

Ümit hocanın hangi iddiasının asılsız olduğunu göstermeyen editör 24 ayar saf altın suyuna bandırılmış hakiki halis muhlis orul orul koç'tur.

TÜM YORUMLARI OKU (18)