'We Come From UK' Cümlesinin Çevirisini 'Türk İnsanları Çok Sıcak' Olarak Yayınlayan Show Haber Gündem Oldu

Show Haber'in çevirisi sosyal medyada gündem oldu...

"Ankara'da küçük Somali" başlığı ile yayınlanan haberde Ankara'daki Somalili esnaflar ile yapılan röportajlar yayınlandı.

Haberin bir yerinde bir Somalili esnafın 'We come from UK' cümlesi ise haberde 'Türk insanları çok sıcak' olarak çevrildi. Röportajın belki devamında 'Türk insanları çok sıcak' cümlesi geçiyor olabilir ancak, video kesildiği için ekranlara yanlış çeviri olarak yansıdı. Hal böyle olunca da sosyal medyada gündem oldu.

İşte o anlar:

Show Haber'in o haberinin tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
18.04.2021

Someone: shut the fuck up bitch, Show tv: Senin o Türk ağzını yerim tatlım.

Pasif Kullanıcı
18.04.2021

😂😂😂

Baska bir mevzu. Ulan 6 milyon Suriyeli + 2 milyon irakli, afgan, paki, libyali, kuzey afrikali yetmiyormus gibi bir de Somalililer cikti amq. Türkiye düyanin en fazla mülteci barindiran ülkesi ve bu artik çığırından çıktı. Türk işçisinin değeri düşüyor, bu serefsizler vergi ödemiyor. adam geçici oturum izni ile dükkan acmis, yuuuhhh bu nasıl bir denetimsizlik. Dünya'da 3 dünya ülkelerine vize uygulamyan tek ülke Türkiye. Bu sebepten göcmen cöplügüne dönüstü güzelim vatan :((

ayrica üreten bir şey açmamış ki , ne bileyim bir fabrika , bir iş yeri , aça aça pastane ile berber açmışlar , zaten oraya gidenlerde kendileri , para kendi içlerinde dönüyor , bunun Türk ekonomisine faydası ne , üstelik geçici oturma izniyle bile dükkan açan var , algı yok , vergi yok ama Türk esnaf vergi ödüyor , bu Türk vatandaşı aleyhine haksız rekabet değil mi?

18.04.2021

Şaka maka Show da yeni bir Ahaber olma yolunda ilerliyo.

TÜM YORUMLARI OKU (16)