Vurgun İddialarıyla Gündemi Sarsan Kıvanç Talu'nun Eski İş Arkadaşından Ağızları Açık Bırakacak İtiraf!

100 milyonluk vurgunla kayıplara karıştıkları iddia edilen Kıvanç Talu ve Beril Talu'yla ilgili çok ciddi ithamlar var. Şoförlerinden evdeki yardımcılarına birçok kişiyi dolandırdığı öne sürülen çiftin eski iş arkadaşları olduğunu söyleyen bir kişi, birtakım iddialar ortaya attı! Detaylar...

Türkiye gündemi son günlerde 'Var Böyle Tipler' kanalıyla tanıdığımız Kıvanç Talu ve reklamcı eşi Beril Talu'nun vurgun yaparak Portekiz'e kaçtığı iddialarıyla çalkalanıyor.

Yakın çevrelerinden ve hatta çalışanlarından topladıkları 100 milyon lira ile Portekiz'e kaçtığı öne sürülen çiftle ilgili çok ciddi ithamlar var.

Çiftin kurdukları sistemle orta okul arkadaşlarını, yakınlarını ve insanları reklam işi vaadiyle kandırdığı, her insandan yaklaşık 1-2 milyon TL aldığı iddialar arasında. Yine çiftin evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdığı ve ortada bıraktığı iddia ediliyor. Şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları, bir veda partisi düzenleyerek ardından Portekiz'e kaçtıkları da söylentiler arasında.

Ponzi sistemiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen çifte ait olduğu iddia edilen ses kayıtları da gündem oldu geçtiğimiz saatlerde hatta.

100 Milyon TL'lik Vurgunla Kaçtığı İddia Edilen Fenomen Kıvanç ve Beril Talu'nun Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Çiftin eski reklam ajansından iş arkadaşları olduğunu söyleyen Tuğra Yazbahar, Twitter hesabından yazdıklarıyla dikkat çekti.

Kaynak

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Tuğra Yazbahar, bu vurgun iddialarının Beril Talu'nun ilk dolandırıcılığı olmadığını iddia etti. Beril Talu'nun yıllarca ajansını ve müşterilerini dolandırdığını öne sürdü.

Patronlarının, çiftin çocukları hatırına insaflı davrandığını da söyledi.👇

👇

👇

👇

👇

👇

Tabii bu yazılanların hepsi şu anda birer iddia, gerçeklik payı var mı bilemiyoruz... Zamanla göreceğiz!

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

100 Milyon TL'lik Vurgun İddiası! Ünlü Fenomen Kıvanç Talu ve Eşinden Haber Alınamıyor...
Gündemi Sarsan Dilan Polat Olayı, Benzerlikleriyle 90'lı Yıllarda Yaşanan Meşhur İSKİ Skandalını Hatırlattı!
100 Milyon TL'lik Vurgunla Kayıplara Karıştığı İddia Edilen Fenomen Kıvanç Talu'yla İlgili Ortaya Çıkan Detay

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
23.10.2023

100 milyon TL 3 milyon 360 bin Euro yapar. Adının dolandırıcıya çıkmasına değmez. Karınca kararınca tek bir maaşım var ve tüm Avrupa birliği ülkelerinde özgürce dolaşma hakkım var. Hiç bir para fare gibi korka korka yaşamaya değmez.

23.10.2023

Mesut, bu verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkürler. Gerçekten halkımızın bu şekilde aydınlatılmasındaki emeğini asla unutmayacağız asla. Bak eğer verdiğin bu bilgilerde bir değişiklik olur, zamanla bir farklılık olur yine gel yine yaz lütfen. Özellikle Avrupa da dolaşma hakkın olduğunu sadece buradaki değil tüm batı ve doğu coğrafyası bilmeli.

23.10.2023

bazı beyaz yakalılar yarı ingilizce yarı türkçe tiki gibi konuşuyolar absürt geliyo aq,cümlenin sonuna lol yazmak falan..

23.10.2023

Benim anlamadığım şeyler var :) Mesela neden sadece ortaokul arkadaşlarını ? Ortaokuldan sonra okumamış mı bu adam ? :D Bir de bu evde çalışanların, şoförlerin, yardımcıların nasıl gelirleri var ki, hepsinden en az 1er milyon TL almışlar. Yahu ne paralar kazanıyor bu insanlar, ben 1 milyon TL paranın 10da birini biriktiremiyorum... :) :) :)

TÜM YORUMLARI OKU (11)