Vurdu Gol Oldu! Topu Ağlara Göndererek Kariyerini Bir de Survivor ile Taçlandıran Futbolcular

Yıllardır en çok izlenen programlardan biri olan Survivor'da bugüne kadar birçok futbolcu yer aldı. Bakalım kimlermiş bu isimler?

1. Ümit Karan

Eski futbolcu Ümit Karan, ‘Survivor’ olarak ilk olarak Panama’da 2013 yılında mücadele etti. 2018’de Dominik'te mücadele eden efsane kadroda da yer alan Türk futbolunun önemli ismi yarışmada unutulmaz izler bıraktı.

2. İbrahima Yattara

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2016’nın sempatik isimlerinden olan Yattara en çok sevilen yarışmacılardan biri olmuştu.

3. Pascal Nouma

Survivor’da iki kez boy gösteren eski futbolcu, ilk mücadelesinde Nihat Doğan'a saldırması sebebiyle diskalifiye olmuştu.

4. Aycan Yanaç

Almanya'da çeşitli takımlarda oynayan Nürnberkgli Aycan, Survivor 2020'den sonra Gaziantep ALG Spor ile tekrar futbola döndü.

5. Patrick Ogunsoto

Survivor Türkiye-Yunanistan ile kısa süre tanıma fırsatı bulduğumuz Ogunsoto hala kariyerinin büyük kısmını geçirdiği Yunanistan'da futbol kariyerini sürdürüyor.

6. Sercan Yıldırım

Survivor 2020'de yer alan Sercan Yıldırım uzun süre gündemde kalmıştı. Şimdilerde ise açtığı futbol okuluyla ilgileniyor.

7. Ahmet Dursun

2014 yılında ilk defa Survivor'da mücadele eden Ahmet Dursun 3. olmuştu.  Sonrasında ise Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan yerine Ahmet Dursun kadroya eklenmişti.

8. Serhat Akın

Survivor 2017'ye ünlüler takımından katılan ve yarı finalde elenen Serhat Akın sonrasında  'Survivor'a gittiğime çok pişmanım. Aileme çok zarar verdi' diye açıklama yapmıştı.

9. Serenay Aktaş

2014 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de yer alan Aktaş; Survivor'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra elenmişti. Survivor sonrasında Figüran isimli sinema filminde başrol oynadı. Ardından Kaçak Gelinler 'de Pınar karakterini oynadı.

10. İlhan Mansız

Futbolu bıraktıktan sonra buz pateni ve golf sporlarına devam eden ilhan Mansız, Survivor 2017'de çok takdir toplamıştı.

11. Barış Özbek

Survivor 2021 yarışmacılarından biri olan Barış Özbek'i Galatasaray formasıyla hatırlıyoruz. Bakalım adada ne kadar başarılı olabilecek?

12. Sancakay Ilım Morgül

Survivor 2021'de Gönüllüler takımında yer alan Sancakay, spor hayatına ritmik jimnastikle başlayıp futbolculuğa geçmiş. Kendisi aynı zamanda teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni.

13. Giani Kiriţă

Survivor 2018'de Türkiye-Romanya oyunlarında gördüğümüz Kirita kavga anlarında daima başroldeydi. Ülkemizde uzun yıllar futbol oynayan Kirita, Bursaspor'un şampiyon kadrosunda da bulunuyordu.

Tanıdık Simalarla Dolu 2021 Survivor Türkiye Gönüllüler Yarışmacıları da Belli Oldu!
Biraz da Aşk-ı Memnu Bülent'likten Survivor'ın Yakışıklı İsmine Dönüşen Batuhan Karacakaya Hakkında Konuşalım!
Survivor 2021 Macerası Hızlı Başladı! Yılın İlk Elenen İsmi Kim Oldu?

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
13.01.2021

Pek bilgim yok ama paskal numanın nihat doğanı kovaladığı bir sörvayvır sahnesi vardı :D

14.01.2021

Hafızanda o anı tutsan yeter zaten. Gerisinin alan kaplamasına gerek yok. :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ