Vural Çelik'e Veda Yazısıyla Tepkileri Üzerine Çeken Gülse Birsel'den İkinci Açıklama!

17 Ekim'de kıymetli sanatçı Vural Çelik'i kaybettik. Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Seksenler'in Niyazi'si Vural Çelik'in ölümü hem şok etkisi yarattı hem de sanat camiasını yasa boğdu.

Tüm gözler de Avrupa Yakası kadrosuna ve onlardan gelecek veda mesajlarına çevrilmişti. Cenazeye katılmayıp çelenk gönderen ve bu yüzden de tepki çeken Gülse Birsel, senelerdir küs olduğu Vural Çelik'e yazdığı veda mesajıyla gündemin tam göbeğine oturdu.

Hem cenazeye katılmama sebebini hem de Vural Çelik'le arasındaki ilişkiyi ve küslüğe giden süreci anlatan Gülse Birsel, "ölünün arkasından bu mesaja gerek var mıydı?" odaklı tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Kaçıranlar için kendisinin açıklamasının tüm detaylarından bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Cenazeye Katılmayan Gülse Birsel, Vural Çelik'e Veda Paylaşımını Gelen Tepkiler Üzerine Sildi!

Geçtiğimiz saatlerde ise Şenay Gürler, arkadaşı Gülse Birsel'in yediği linci görüp destek çıkmıştı.

"Neredeyse ölümünden sorumlu tutulacak. Ayıp be" yazan Avrupa Yakası'nın Fatoş'unun paylaşımının detaylarından da bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, Vural Çelik'e Vedasıyla Linçlenen Gülse Birsel'e Destek Çıktı!

Veda mesajıyla ortalığı ayağa kaldıran Gülse Birsel'den geçtiğimiz saatlerde konuya dair bir açıklama daha geldi.

Birsen Altuntaş'a konuşan Gülse Birsel, "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor" dedi ve ekledi:

'İşlerini engelledi, yok sahip çıkmadı şu bu… 16 yıldır neden küs olduğumun sebeplerini açıklamak durumunda hissettim. Ben mümkün olduğu kadar eğlendiğimiz zamanları anlatıp keşke karşılaşacak vakit olsaydı dedim ama onun da sadece ilk kısmı koyulmuş. Veya parça parça alınmış. Sosyal medya inanılmaz bir yer!'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İlk "FETÖ" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu
Armağan Çağlayan, Fethullah Gülen'in Ölümünü Sosyal Medyadan Kutladı
Neden Öldü? Hayatını Kaybeden Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Menajerinden İlk Açıklama

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
Yenidoğan Çetesi Skandalına Karışan Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Oldu! İşte Skandala Karışan İsimler
İlk "FETÖ" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu
YORUMLAR
21.10.2024

Ya linçlemek için bahane arıyorsunuz. Adam kendi isteği ile dizinin son sezonu ayrıldı. Diziye 1 bölümlük girdiğinde performansını beğenip ben bu rolü büyütmek istiyorum diyen de Gülse Birsel, hatta üzerine bu adam çok yetenekli deyip Gülenay karakterini yazan da Gülse Birsel. Daha ne yapması gerekiyor ? Dizilerinde oynattığı tüm oyuncalara hayat boyu iş garantisi mi versin ? Kim böyle birşey yapsın, niye yapsın. Ayrıca diziden ayrıldığı için kırılmış belli ki, bunda anormal olan nedir ? Sanki ülke televizyonlarında komedi dizisi varmış gibi boş boş yorum yapıyor insanlar. Siz saçma sapan dramları, mafyatik dizileri 1 numara yapmaya devam ettikten sonra söylenecek birşey yok. Gülse Birsel haklıdır ve kimseye saygısızlık etmemiştir...

21.10.2024

Ölünün arkasında bu şekilde konuşmamazı gerekiyor. Bir şeyler yaşanmış olabilir. ama bitti. Allah rahmet etsin diyip herşeyi kapatmak bu kadar zor mu? Konuyu çok yanlış anlamışsın belliki... Ama bu durumla "Sanki ülke televizyonlarında komedi dizisi varmış gibi boş boş yorum yapıyor insanlar. Siz saçma sapan dramları, mafyatik dizileri 1 numara yapmaya devam ettikten sonra söylenecek birşey yok. " şu yazdıkların ne alakası var. İnsanların ne izleyeceğine sen mi karar veriyorsun?

21.10.2024

Müzikte sezenden, dizide gülseden uzak duracaksın.

21.10.2024

aa neden ki?

21.10.2024

Gülse'nin de dediği gibi, "Onu Gözünüzde Büyütmeyin! "

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ