Vücut Ölçülerini Eleştiren Ajansına, Başlattığı Kampanyayla Cevabın Kralını Veren Model

Charli Howard, 2015 yılında ajansının vücut ölçülerini eleştirmesi üzerine, Facebook hesabından ajansına açık bir mektup paylaşmıştı.

Paylaştığı bu mektupta, ajansını açıkça eleştirmiş ve vücuduyla gurur duyduğunu belirtmişti.

Tabii ki, bu eleştirinin ardından o ajansla çalışmayı da derhal bırakmıştı.

Howard şimdilerde All Woman (Tamamen Kadın) isimli yeni projesinde görev alıyor.

Bu proje, moda endüstrisinin güzellik standartlarını alt üst eden bir yapıya sahip.

Çekilen fotoğraflarda kesinlikle photoshop kullanılmıyor.

Bu projenin amacı, genç kadınları daha çeşitli vücut ölçüleri ve biçimleriyle tanıştırmak; çünkü manken olsun ya da olmasın hepsi birer kadın!

"Photoshop kullanarak insanların 'kusur' dediklerini kapatmaktansa, biz onları ön plana çıkarıp kucaklamayı seçtik." diyor.

"Manken olsak da; bizim de bizi kadın yapan ama toplumun utanmamızı istediği selülitlerimiz, çatlaklarımız ya da kusurlarımız olabilir."

Bu kampanya, her ölçüden kadınları bir araya getirebilmeyi ve vücutlarıyla barışık olmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Kıvrımlı kadınların manken olarak kullanıldığı bu çekimde, vücudun belli bölgelerine yoğunlaşıldı;

Ve fotoğraf sahiplerinin yüzlerini gösteren grup çekimlerine de yer verildi.

Çünkü proje "Bizi kadın olarak tanımlayan şey fiziksel özelliklerimiz değil; güçlü karakterimizdir." düşüncesinden yola çıktı.

İşte All Woman projesinin diğer harika fotoğrafları 👇

👏👏

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
07.09.2016

Dişlerini dahi fırçalamaktan aciz erkekler neden bu kadınları eleştiriyor, kardashian götü isteyenlerin çoğu hayatında spor s sini bilmeyen insanlar tabi sadece ince bel dik göğüs gösterildi onlara ekranlarda kilolu olanlarla da dalga geçerler anormal bir şeymiş gibi hiç kendilerine bakmadan cidden çok üzücü

Pasif Kullanıcı
07.09.2016

Örneğin Filli Boya'nın kadın boyacıları işe alıyoruz reklamını göz önüne alalım. Derin düşünemeyen bir insan bunu takdir edecektir ancak yeterince zeki olan biri, bu tip reklamların "kadınlar boyacı olamaz ama biz yapıyoruz" demek olduğunu anlar. Aslında bu tip gösterişler kadını daha çok aşağılıyor. Kadınların boyacı, taksi ya da dolmuş şoförü oluşunu haber niteliği taşıyan şaşılacak bir şeymiş gibi değil de, oldukça sıradan ve normal bir hadiseymiş gibi görmek ve göstermek asıl kadını topluma kazandıracak olandır. Diyeceğim; bazı fikirleri aşılamaya çalışırken aşırıya kaçmamak ve doğru adımlar atmak gerekir

08.09.2016

Helal be!

07.09.2016

Bu şey gibi ya diyelimki suşi ustası aranıyor ben işe başvuruyorum ama ben kebap ustasıyım sonra o firma beni işe almıyor diyorki aradığım kriterler yok sende ben suşi ustası arıyorum sonra ben #iamalladana tagiyle kampanya başlatıp adanalı kebap ustalarıyla çöpşiş kemirirken çöpşiş yalarken ocakbaşında pozlar verip bunu mantıklı bir tepki diye sürüyorum ve millet beğenip paylaşıyor ne kadar adanalı bir kebap ustası kendisiyle gurur duyuyor vs diyor. Böyle anlatınca yav ne alaka diyorsan eğer üste bak anlarsın.

TÜM YORUMLARI OKU (34)