Vücudunda 42 Diş İzi Tespit Edilmişti: Cinsel İstismara Uğrayan Bebeğin Sağlık Durumu Kötüye Gidiyor

Tüm Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni bir gelişme yaşandı. Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Ancak sağlık durumunun kötüye gittiği açıklandı. Bebeğin vücudunda 42 diş izi tespit edilmişti.

Sıla isimli bebeğin cinsel istismara maruz kaldığının ortaya çıkması sonrası anne dahil 5 kişi tutuklandı. Ailenin 5 yaşındaki diğer çocuğu ise koruma altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sıla Y. bebeğin Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 20 gündür entübe halde tedavisi devam ediyor.

Her gün hastaneye gelerek bebeğin durumunu takip ettiklerini söyleyen teyze Elif Akyüz, "Hayati tehlikesi devam ediyor. Kaç gündür durumunda değişen bir şey yok. Hatta kötüleşme de var. Beyin dokusu atmaya başlamış. Bebeğin durumunda kötüleşme var durumunda iyileşme yok. Babam her gün yanına girip bebeği görüyor" dedi.

Bebeğin vücudunda 42 diş izi tespit edilirken, anne Bakiye Y'nin 'uyuşturucu kullanmak veya satmak' suçundan tutuklandığı cezaevinden 2 ay önce tahliye edildiği öğrenilmişti.

Anne Tutuklandı: 2 Yaşındaki Bebeğe Dayak, Beyin Kanaması Geçirdi

Popüler İçerikler

Nevşin Mengü Duyurdu: Kara Harp Okulu Devre Birinci Teğmen Ebru Eroğlu ve Diğer Üç Teğmenin İfadeleri Alındı
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
27.09.2024

İğrendim bu devirden, etimle kemiğimle bütün ruhumla iğrendim

27.09.2024

Ahir Zaman

27.09.2024

Belki de kurtulmak istiyor bu iğrenç hayattan. Biz de bile yaşama hevesi bırakmadı bu olay. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?

27.09.2024

Allahım, sen sabır ver, sabır, sabır, sabır😭😭😭😭😭😭😭

TÜM YORUMLARI OKU (26)