Volkswagen Golf Alabilmek İçin Türkiye'de ve Dünyanın Diğer Ülkelerinde Ne Kadar Çalışmak Gerekiyor?

Türkiye'de bir Volkswagen Golf alabilmek için asgari ücret ile 14 yıl çalışmak gerekiyor... Kazancın hiçbir kuruşunu da başka yere harcamamak şartıyla... Peki dünyanın diğer ülkelerinde Volkswagen Golf asgari ücret kazanılarak ne kadar sürede alınabiliyor?

İzliyoruz: 👇

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR

Bu tarz içerikleri çok görüyorum ancak bu noktada şunu belirtmek gerek. Ekonomik kriz göstergelerini dışlayarak söyleyeceğim çünkü kriz göstergeleri ize doğru sonuçlardan uzaklaştıracak. O yüzden kriz öncesine gideceğim. Türkiye'de ne yazık ki hiç birimiz efektif çalışma kültürüne sahip değiliz. Gizli işsizlik dediğimiz, masa başında vakit öldüren çalışma ya da ihtiyaç olmayan pozisyonlarda çalışma gibi pek çok durum ülkemizde mevcut. Bu Batı'da yapabileceğiniz bir şey değil. Mesainiz içerisindeki veriminiz çok önemlidir. Bu nedenle bizden çok çalışır ve çok kazanırlar. (Burada bahsettiklerim Kuzey Avrupalılar keza Yunanistan-İtalya gibi ülkeler de bizden farklı değil)

Verimsizlik boyutuna vurduğumuzda biz (unutmayın kriz öncesi konjonktüre göre değerlendiriyorum) az çalışarak çok kazanıyorduk. Bu çalışma kültürünün herhangi bir hükümetle dahi kriz yaratacağını söylemeye gerek yok sanırım. O nedenle hangi ülkede kaç saat çalışılarak ne alınıyor videolarını bir de bu gözle değerlendirin.

17.05.2022

Sıkılmadınızmı bu karşılaştırmalardan

17.05.2022

ekonemide ucuyoruz bizde bedava o araba yersen tabi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ