Volkan Demirel: "Liderliğimizi Devam Ettirmek İstiyoruz"

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılarak liderliği sürdürmek istediklerini söyledi.

34 yaşındaki kaleci, FB TV'ye yaptığı açıklamada, 'Ligde kolay maç kalmadı. Kasımpaşa da lige iyi başladı ve aldığı puanlarla üst sırada. Bize de her zaman Kasımpaşa sahası uğurlu gelmiştir. Umarım 3 puanı alıp evimize geri döneceğiz. Lideriz ve devam ettirmek istiyoruz' dedi.

Tecrübeli file bekçisi, 'Geçen yıla kıyasladığımızda Kasımpaşa'da çok büyük fark var. Daha derli toplu, daha az gol yiyen bir Kasımpaşa var. Geçen sezon çok pozisyon veren, çok gol atıp, çok gol yiyen bir takım vardı. Bu sene savunmayı iyi yapıyorlar ve 2 de yabancı stoper aldılar. Skoru getirecek golleri bulup, sonuca yansıyan puanlar aldılar. Güzel maç olacak. Zaten artık Türkiye Ligi'nin kalitesi çok yükseldi. Kötü maç olmuyor. Her takım birbirini yenebiliyor. Farklı galibiyetlerden ziyade bir farklı veya berabere biten maçlar oluyor' dedi.

'En çok taraftarı özlemişiz'

Volkan Demirel, 'Bu sene taraftarımız yanımızda ve çok destek veriyorlar. En çok onları özlemişiz, ben bir önceki röportajımda da bunu söylemiştim. Onlarla beraber güzel bir galibiyet alıp evimize geleceğiz' diye konuştu.

Kart cezası biten ve yeniden takıma dönecek olan 27 yaşındaki sol bek Caner Erkin ise, 'Artık her takıma karşı oynamak zor. Kasımpaşa, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon'u geçtim artık Türkiye liginde gerçekten maç kazanmak çok zor. Gördünüz işte Antalyaspor maçını son dakikada kazandık. Artık öyle kolay 2-0, 3-0 yapamıyoruz maçı ama dediğim gibi çok kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Artık bir şekilde tabi ki, diğer takımlardaki bütün futbolculara saygımız var ama kalitemizi daha da fazla ortaya koymalıyız. Artık takım oyununu daha da iyi oynamalıyız. Ki oynuyoruz, mücadele ediyoruz ama biz çok çok daha iyisini yapabiliriz. Bundan eminim' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!