Volkan Demirel'e Güzeller Güzeli Eşini Nasıl 'Tavladığını' Soran Kullanıcı Tartışma Yarattı!

2010 yılından beri evli olan, hem ayrı ayrı hem de beraber magazin dünyasının sevilen isimlerinden eski Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel'i tanımayanınız yoktur! Bugün, @LuckyBesta adlı bir kullanıcının, Zeynep Sever Demirel'in güzelliğini vurgulayarak 'Nasıl yaptın Volkan baba Allah aşkına nasıl bağladın kendine gel ders ver' çağrısı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü 🙊 Gelin tepkilere beraber bakalım!

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel ve tescilli güzel eşi, 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever Demirel'i hepiniz tanıyorsunuzdur diye düşünüyoruz.

2010 yılından beri evli olan ve iki tane dünya güzeli kızları olan çift, hem beraber hem de bireysel olarak magazin dünyasının sevdiği isimlerden.

Beraberliklerine herkesin imrendiği kesin. Hatta Zeynep Sever Demirel'in güzelliği başlı başlına, sosyal medya kullanıcılarının gündeminde olan bir şey!

Özetle, Zeynep Sever Demirel'in güzelliği, yıllardır dillere pelesenk olmuş bir güzellik! Haliyle, kimileri çifte nazar duaları okuyup beğenisini dile getirirken, kimileri de Zeynep Sever Demirel'in aşırı güzel olduğunu vurgulayarak nasıl Volkan Demirel'le beraber olduğunu anlayamadığını dile getiriyor 😂

@LuckyBesta adlı kullanıcı da bugün tam olarak bunu yaptı. Volkan Demirel'e şu soruyu yöneltti:

twitter.com

1. Ve paylaşıma yorum yağmaya başladı🤣 Gelin @LuckyBesta'nın sorusuna kimler nasıl cevap vermiş ve hatta genel olarak erkeklere hangi dersler verilmiş, ne gibi tavsiyelerde bulunulmuş beraber bakalım 👀

twitter.com

2. 🙊

twitter.com

3. Çok yerinde.

twitter.com

4. Aynen öyle!

twitter.com

5. Sevmek ve sevilmek isteyenlerin ne yapması gerektiği bir bir sıralanıyor...

twitter.com

6. Bakınız:

twitter.com

7. İşte bir erkekte aranılan başlıca özelliklerden biri 🤣

twitter.com

8. Mesela...

twitter.com

9. Bu kadar basit!

twitter.com

10. O kadar doğru söylemiş ki! ❤️

twitter.com

11. Adeta!

twitter.com

12. Yorumlarda buluşalım! 🙊

twitter.com
Armağan Çağlayan 1 Kilo Balığa Verdiği Paraya İsyan Edince Gelen Tepkilere Kapak Gibi Cevaplar Verdi!
Aniden Sahneye Atlayan Hayranı Kibariye'yi Sahneden Düşürdü ve Hastanelik Etti!
Haluk Levent'ten Müjde: Constructor Üniversitesi Depremden Etkilenen 100 Öğrenciyi Tam Burslu Kabul Edecek!

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
09.05.2023

Kadının abartılacak bir tipi yok adam da çirkin değil ilişkinin nesini anlamadınız gayet denk bir çift bence

Bu konuda neden hep erkekler bir şey yapmak zorunda biri anlatabilir mi?

10.05.2023

çünkü kadınların %80'i kıro ve "kendilerini her şeyden daha önemli hissetmek isteme" gibi salak bir yapıları var. Evliyim, 2 de çocuğum var, karıma çok değer veririm ama hayatımdaki en değerli kişi benim. Bunu anlayamayacak insanlar var. Evlenmeye karar verirken bu konu benim için çok ayırt edici oldu. Kendini her şeyin önüne koymaya çalışmaması, beni değiştirmeye çalışmaması ve en önemlisi sorumluluklarımı yerine getirdiğim sürece hayatımı istediğim gibi yaşayabileceğimi anlıyor olması belirleyici oldu.

10.05.2023

ben size formülü söyleyeyim adam fenerbahçenin ve milli takımın yıllarca kaleciliğini yaptı popülaritesini düşünebiliyor musunuz. kazandığı parayı gittiği ortamları oturduğu insanları gezdiği ülkeleri yediği yemekleri.. bu imkanlara kim ortak olmak istemez.bu imkanlarla yoldan geçen herhangi birine teklifte bulunsan flört edersin

11.05.2023

Bir insanı elde edebilirsin ama aşkı satın alamazsın. Parayla popülerlikle elde ettiğin kızlarla asalet, çocuklarına annelik yapacak bir karakter buluyosan devam et diycem de sende para da yoktur olsa aradaki farkı ayırt edebilirdin.

TÜM YORUMLARI OKU (13)