Vizyonda Bu Hafta Neler Var?

Sinemalarda bu hafta vizyona 2 yeni film girecek.

Sinemaseverler için seçenek sayısı az olsa da iki yapımın da birbirinden iddialı olması, hafta sonunun beyazperdede geçirileceğini gösteriyor.

Eyvah Eyvah 3

Çanakkale’nin Geyikli Beldesi’nde eğlenceli bir çekim süreci yaşayan ve serinin son filmi olma özelliği taşıyan Eyyvah Eyvah 3 vizyona giriyor. Ata Demirer ve Demet Akbağ gibi önemli oyuncuların yer aldığı film Hüseyin Badem ve eski dostu Firuzan’ın yeni bir macerasına odaklanıyor. Filmin serinin en iyisi olma iddiasıyla geldiğini de hatırlatalım. Hüseyin ve Firuzan’ın aradan geçen uzun süreden sonra çıktıkları serüven, bu haftanın kahkaha ihtiyacını giderecek.

Geçmiş (Le Passe)

2013 Cannes Film Festivali de dahil olmak üzere, pek çok festivalden ödülle dönmeyi başaran, İranlı sinemacı Asghar Farhadi’nin yeni filmi Geçmiş, bu haftanın vizyona giren ikinci filmi. Son dönemin en başarılı filmleri arasında gösterilen yapım, İran’da değil Fransa’da çekilmiş ve yönetmenin kendine has üslubu ile önceki örneklerden ayrı bir yerde durmayı başarmış. Cannes’ta En İyi Kadın Oyuncu ödülünü de alan yapım, kaçırılmaması gereken bir sinema şaheseri. Farhadi’nin çok konuşulan Bir Ayrılık (Jodaeiye Nader az Simin)filminin de yönetmeni olduğunu hatırlatmış olalım.

(İHA)

Eyyvah Eyvah 3 // Fragman

The Past (Le passé) Trailer - Festival De Cannes - Bérénice Bejo Movie

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı