Vize Sayfasını Delen Memurun Hatası Yüzünden Amerika Uçuşu Yalan Olan Kadın

Genç kadın ailesiyle birlikte aylar öncesinden planladığı Amerika seyahatine son dakika bir hata yüzünden katılamadı. Instagram'da @pelinkursat kullanıcı adıyla paylaştığı video ile başına gelen talihsiz olayı anlatan Pelin Kürşat, pasaportunu yenilemek için gittiği süreçte memurun yaptığı hataların kendisini nasıl mağdur ettiğini dile getirdi.

Eski pasaportunun geçersiz sayılması üzerine yenileme işlemi gerçekleştiren Kürşat, memurun yanlışlıkla pasaportunun iç sayfalarını deldiğini ve vize sayfasına da zarar verdiğini belirtti.

Durumunu Amerikan polisine ileten genç kadının karşılaştığı yanıt ise hayal kırıklığı yarattı: “Vize sayfasında delik olan kişiyi biz ülkeye almayız, boşuna uçağa binmesinler.”

Kürşat, bu talihsiz olayla birlikte uzun zamandır beklediği seyahatten mahrum kaldığı için büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etti.

Yaşadığı bu beklenmedik sorunla birlikte, seyahat hayalleri suya düşen başına gelen olayı çektiği video ile sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o video:

İlginizi Çekebilir:

İçerik Üreticisi Demet Işıl'dan Annelere Örnek Niteliğinde Eğitim Videosu: "Önce Evdekiler!"
Babasının Canı Tatlı Çekince Helva Yapan Minik Şef Kalpleri Eritti!
Yeni Projesini Müjdeleyen Hande Erçel, Kadın Cinayetleri Hakkındaki Soruya Dair Yorumunu Kısa Kesti!

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Beklenen Adli Tıp Raporu Açıklandı: Açılan Mezar Cem Garipoğlu'na Ait Çıktı
YORUMLAR
08.10.2024

Maalesef cnm hata memurda değil sende.. Yeni pasaporta geçerken vizeyi taşıma hakkın vardı. Eski pasaport iptal edilmeden yenisi verilmez. İçinde vize olduğunu belirtip ve yeni pasaporta taşımak istediğin şeklinde talepte bulunmazsan, memur da deler geçer. Tek tek sayfaları incelemek zorunda değil, zamanı da yoktur zaten. O senin sorumluluğundu. Ayrıca vizeyi taşısaydın sıfırdan 10 yıllık vize yenilemesi de alıcaktın, sorgusuz sualsiz, herhangi bi evrak beyan etmeden. Geçmiş olsun, başkasını suçlamayın..

08.10.2024

Milletin derdine bak bunların derdine bak ayyyyy neyse

08.10.2024

anlamadım havalimanına gidene kadar farkına varmamış mı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ