Virüs Emniyet'e Sıçradı: İkisi Müdür 15 Personel Hastalığa Yakalandı

Emniyet Teşkilatı’nda şu ana kadar ülke genelinde aralarında 2 emniyet müdürünün de bulunduğu 15 koronavirüs vakası tespit edildi. Bunlardan 10’unun İstanbul’da görevli olduğu öğrenildi. Ayrıca İstanbul Havalimanı'nda görev yapan 21 polisin virüs şüphesi üzerine karantina için evlerine gönderildikleri aktarıldı.

En fazla Zeytinburnu etkilendi

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ise virüsten en fazla nasibini alan ilçe oldu. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu 2.sınıf Emniyet Müdürü Cenk Özmen ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı 4.sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Gökdemir virüs tanısıyla hastaneye kaldırıldı. Her iki emniyet mensubu da sağlık durumlarının iyiye gitmesi ile birlikte evlerine gönderildi. Her iki personelin de evlerinde izole bir şekilde dinlendikleri belirtildi.

"İstanbul Havalimanı'nda 21 polis şüphe üzerine evlerine gönderildi"

Saymaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'İstanbul Havalimanında görevli polislerimizin bana verdiği bilgiye göre, burada çalışan, üç müdür ve iki komiserin de aralarında olduğu 21 polis, Koronavirüs şüphesiyle karantina için 14 gün izinle evlerine gönderildi. Havalimanında 2200 polis çalışıyor. Polislerimiz tedirgin' dedi.

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem Tuncer'in "Çulsuz Sevgili İstemem" Açıklaması Çok Dikkat Çekecek
Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
YORUMLAR
28.03.2020

bulasmasa sasardim. virus suphesiyele karantinaya alinanlara yakalananlara polis hic bir onlem almadan mudahale ediyor, yolda bakiyorum cevirme yapan polis maske bile takmamis. sanirim kendilerinin askerlik gibi hastalikdan muaf olduklarini saniyorlar.

Pasif Kullanıcı
28.03.2020

bu tür bir içerik niye haber oldu onu anlamadım. madende çalışan bir işçinin hayatı daha mı az değerli polisin canından. bu salgın yayılmaya devam edecek herkes risk altında zaten. chpli belediye başkanının mazbatası iptal oldu geçenlerde onun içeriğini yapın bari.

28.03.2020

boş yapıyosun ypma

28.03.2020

Yurdun 4 bir yanında vaka ve ölüm haberleri geliyor ama resmi ve resmi olmayan kaynaklara bakılınca vaka sayısı, görünen iller vs. gerçeği yansıtmıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (7)