Vildan Atasever - Mehmet Erdem Çifti Defne Samyeli Yüzünden Birbirine Girdi

Ekranların sevilen oyuncusu Vildan Atasever ve müzisyen Mehmet Erdem 9 Eylül'de dünyaevine girmişti. Mehmet Erdem Vildan Atasever çifti ilk kavgasını etti. Hem de Defne Samyeli yüzünden. vildan Atasever'in kıskançlığı Mehmet Erdem'e 100 bin TL'ye mâl oldu gibi görünüyor. İşte yaşanan olayın detayları...

Mehmet Erdem Vildan Atasever çifti ilk kavgasını etti. Hem de Defne Samyeli yüzünden. vildan Atasever'in kıskançlığı Mehmet Erdem'e 100 bin TL'ye mâl oldu gibi görünüyor.

Vildan Atasever'in Kıskançlığının Bedeli...

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın aktardığı bilgilere göre, Maslak 1453’te kapılarını açan Yeni Gazino’da program yapmak için anlaşan Mehmet Erdem, 5 Kasım’da Defne Samyeli ile aynı gece sahnede olacaktı. Ancak eşi Vildan Atasever’in Defne Samyeli’yi kıskanmasıyla program iptal oldu!

Programın Afişleri Bile Asılmıştı

Afişleri bile basılan program, evde sorun çıkmasıyla son anda değiştirildi. Mekan, Defne Samyeli’nin yanında sahne alması için Mehmet Erdem yerine Hüsnü Şenlendirici’yle anlaştı. Bu kıskançlık kavgasının Mehmet Erdem’e 100 bin liraya mâl olduğu da söyleniyor!

Defne Samyeli Cephesinden Henüz Açıklama Yok

Konuyla ilgili Vildan Atasever, Mehmet Erdem çiftinden bir yalanlama gelmediği gibi, Defne Samyeli'den de konuyla ilgili açıklama gelmedi.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
26.11.2021

adamın işi bu aq sahneye çıkıp işini yapıp parasını kazanacak. sanki aynı sahne olunca hemen sevişecekler. bu evlilik çok sürmez :)

26.11.2021

kıskançlık senin neyine ya sal gitsin. güzel bir kadın değilsin işte. neyin egosu bu. ne zamana kadar mücadele edeceksin ki başkalarıyla. 10 kadından 8 i senden güzel zaten.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ