Victor Osimhen Transferinde Mutlu Son: Anlaşma Tamam, Son İmzalar Bugün Atılacak!

Galatasaray’ın Victor Osimhen’e kavuşmasına az kaldı. Uzun süredir yapılan görüşmeler sonrasında sarı kırmızılı takım, yıldız futbolcunun 75 milyon euro olan serbest kalma maddesini ödemeyi kabul etti. 

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Galatasaray ve Napoli anlaşma sağladı, bugün son detaylar görüşülecek ve transfer bitirilecek.

Galatasaray taraftarına büyük müjde: Osimhen geliyor!

Galatasaray, Victor Osimhen transferinde mutlu sona artık bir adım uzakta. Nijeryalı yıldız, Napoli'ye Galatasaray'la olan transfer sürecini bir an önce sonuçlandırmak istediğini açıkladı. 

Galatasaray, Osimhen ile anlaştı ve Napoli ile görüşmelere başladı. 75 milyon euro olan serbest kalma maddesinde indirim isteyen sarı kırmızılı takımın teklifi kabul görmeyince Galatasaray 75 milyon Euro’ya ‘tamam’ dedi.

Son görüşme bugün olacak!

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun özel haberine göre; Galatasaray ve Napoli, Victor Osimhen transferi karşılıklı şartlarda anlaştı ve kulüpler arasında yapılacak sözleşmenin detaylarına geçildi. Bugün ödeme planının son detayları için Abdullah Kavukcu, Napoli ile masaya oturup transferi finalize edecek!

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da duyurdu!

Fabrizio Romano gece yarısı yaptığı paylaşımla Galatasaray taraftarlarına müjdeyi verdi. Romano'nun haberine göre, Osimhen bir an önce Galatasaray'a transferini sonuçlandırmak istediğini Napoli kulübüne bizzat kendi açıkladı. Galatasaray, Osimhen'in serbest kalma bedeli olan 75 milyon euroyu ödeyecek. Sarı-kırmızılıların şu anda Napoli ile bu tutarın 5 yıla yayılmış taksitlerle ödenmesi için görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Haberde Galatasaray'ın 1 yıllık opsiyon seçeneğiyle birlikte Osimhen ile 2028 Haziran'a kadar sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

Milli Yıldız Orkun Kökçü'nün Beşiktaş'a Çok Yakın Olduğu İddia Edildi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
YORUMLAR
09.07.2025

Alemin kralı geliyorrrr geliyoooor geliyorrrr

09.07.2025

yazık verilecek paralara

09.07.2025

Ben hala anlamıyorum yaklaşık 130 milyon euro harcama bütçesi olan takım 75 milyon euro bonservisi nasıl karşılıyor, hadi 60 milyon olsun. Üstüne Sane ve Icardi. Bu takım futbolcu satmadı, Avrupada ilerlemedi. Türkiye şampiyonluk geliri desen tırt

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ