Vicdansız Sahibi Tarafından Sokağa Terk Edilen Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar

Pepe isimli bu köpek vicdansız sahibi tarafından sokağa bırakılarak daha önceden hiç yaşamadığı bir ortamda adeta ölüme terk edildi. Ne yiyeceğini bilmediği bir ortam ve daha önce hiç içinde bulunmadığı bir yaşam alanında kendisini bırakan sahibini arayarak günlerini geçiren köpek neyse ki Hope For Paws kuruluşu tarafından kurtarıldı.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
15.11.2016

telefon numaralarını alayım da bi kenarda dursun yakında bizimkiler de beni sokağa atacak bakarsın bu abla kucak acar bana bizimkiler de haklı aq 28 yasına geldim hala atanmayı bekliyorum aq

16.11.2016

Allah cezalarını versin.

16.11.2016

Ülkelerinde sokak köpeği gibi bir kavram olmadığı için, yani var da az var, bir köpek görüldüğünde hemen bu tarz kuruluşlara haber veriyor insanlar, onlar da gelip yakalayıp besleyip sahiplendiriyorlar. Bizde anca sokak köpeğinden rahatsız olan insan belediyeyi arıyor, onlar da alıp barınağa götürüp ölüme terk ediyor. Gerçi her belediye öyle değil, ama en iyi barınakta bile köpekler mutlu olamıyorlar. Geçen en iyilerinden birine gittim, oldukça temizdi. Köpekleri büyük kafeslerde beraber tutmak yerine her birine bir kulübe vermişler, ama o külübeye tasmalarıyla bağlanmış hayvanlar, en fazla bir metre uzaklaşabiliyorlar ve sahiplendirilmeyi bekliyorlar. Kedilerin durumu daha da acı, onlar için de iki oda yapmışlardı, orada oturuyorlardı, ki bunlar sakat olanlar. İyileşen kedileri aldıkları yere bırakmak zorunda belediyeler. Özellikle yazları, çocukları eğlensin diye kedi-köpek alıp sonra sokağa bırakanlar en az o hayvanlar kadar acı çekerler umarım.

TÜM YORUMLARI OKU (5)