VFŞL 2021 Kış Mevsimi 7. Hafta 1.Gün Maçları

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 kış mevsimi yedinci hafta birinci gün mücadelerini geride bıraktık. Oynanan mücadeleleri sizler için özetledik ''acaba lider Papara SuperMassive napmış?'' , ''Galatasaray Esports maçını kazanabilmiş mi?'' gibi merak ettiğiniz sonuçlara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Esports vs Team Aurora

Oyun başında Anduril'in alt koridora yaptığı baskın ile Aurora ilk kanı almayı başardı.  Juuzou oyunun başından itibaren ilk maçına çıkan Crumple'a karşı 1v1'de skor alarak avantaj elde etti. Hem de minyon sayısında öne geçmeyi başardı. Alamet önündeki savaşta Aurora savaşa güzel başlayarak Juuzouyu öldürmeyi başarsa da ardından Crumple'ın hatasıyla başlayan 4v5 savaşta Beşiktaş dört skor alarak öne geçmeyi başardı. Orta oyun kısmında Aurora oyuncularını tek tek yakalamayı başaran Beşiktaş, üstünlüğünü arttirmaya devam etti. Oyunun geri kalan kısmında da üstünlüğünü korumayı başaran ve objektifleri alan Beşiktaş, Aurorayi 0-13'e getirirken kendileri de 8-5'e geldi.

Galakticos vs Galatasaray Esports

Oyun başında alt koridora gelen roulette baskını ile kemba ilk kanı almayı başardı. İlk ejder savaşında mojito ejderi çalmayı başarsa da prime'in aldığı üç skor ile Galacticos savaşı kazanmayi başardı. Galatasaray üçüncü ejderde yaptığı savaşla hem ejderi hemde skorları aldı. Shawi Katami dördüncü Ejder öncesinde harika başlattığı takım savaşında hem savaşı hemde ejderi Galakticos'a kazandırmayı başardı. Ejderden sonra baronuda almaya çalışan Galakticos'u baron pitinde yakalayan Galatasaray, dört Galakticos oyuncusunu düşürerek ejderde kaybettiği üstünlüğü tekrar almayı başardı. Galatasaray orta koridor çevresinde Roulette'i yakalasa da Roulette'i düşürmeyi başaramadılar, Roulette düşmeyince savaşı Galakticos kazandı. Galatasaray'da herkes yaşarken barona başlayan Galakticos Shawi Katami'nin yakalanması ile hem savaşı, hem baronu hemde üst ve orta koridor inhibitorlerini kaybettiler. Galatasaray üçüncü Baronu alırken Galacticos ise dördüncü Alev ejderlerini alarak, alev ruhunu almayı başardı. Ancak Galakticos'un aldığı ejderden sonra savaş isteyen Galatasaray savaşı kazanarak maçıda kazanmayı başardı. Galakticos 4-9'a gelirken, Galatasaray Esports 8-5'e geldi.

1907 Fenerbahçe Espor vs 5 Ronin

Alt koridorda 2v2 gerçekleşen savaşta Andariel ilk kanı almayı başardı. Fenerbahçe'nin aldığı ejdere karşılık olarak Andariel, Neramin'i öldürmeyi başardı. ikinci ejder öncesinde 5 Ronin Sparz skorunu almayı başarsa da Fenerbahçe aradan ejderi alarak çıkmayı başardı. ikinci alameti alan 5 Ronin'e Fenerbahçe alt koridor kulesini alarak cevap verdi. Orta koridorda Skarner ultisi ile savaş başlatmaya çalışan Elramir ve Fenerbahçe'ye karşı Andariel muhteşem bir Seraphine ultisi kullanarak dört kişiyi kışkırtarak takımına savaşı kazanmadırmayı başardı. Bu savaş sonrasında 5R orta koridorda inhibitör kulesine kadar açmayı ve üçüncü ejderi de almayı başardı. Fenerbahçe Brocoli ve Brolia'yı yakalayarak ormancı ve destek skorunu almayı, ardından baronuda almayı başardı. Fenerbahçe elramirin öncülüğünde yaptığı savaşları kazanarak maçıda kazanmayı başardı. 1907 Fenerbahçe 6-7'ye gelirken, 5 Ronin ise 4-9'a geldi.

fastPay Wildcats vs Dark Passage

Yılların bitmek, tükenmek bilmeyen mücadelesine hızlı başlayan taraf alt koridorda yapılan 3v3 savaşta ilk kanı alan HolyPhoenix oldu. Farfetch'in üst koridora yaptığı baskının ardından dönüş yolunda Farfetchi yakalayan Typhoon ve Köfte, Farfetch skorunu almayı başardı. Alt koridorda HolyPhoenix ve Farfetch'in kurduğu baskıyı tam tersine çevirdi. Alt koridorda Ferret'in yaptığı baskın ile Coldraaa ve Pbd skorunu sonrasında da alt koridordan ilk kuleyi almayı başaran Wildcats'i Typhoon ve Köfte yakalayarak karşılık skorlarını almayı başardı. HolyPhoenix'in alt koridorda elde ettiği avantajı orta koridorda alamet ile kullanan Wildcats orta koridor ilk kulesini almayı ve orta koridor ikinci kulesine alamet hasarını atmayı başardı. ikinci ejderde Wildcats'in başlattığı savaşta Dark Passage katliam yaptı, ejderi  ve orta koridor ilk kulesini almayı başardı. Typhoon'un orta koridorda başlattığı savaşta kendisi erkenden ölse de takım arkadaşlar Wildcats'in üç oyuncusunu düşürdükten sonra barona dönme kararı aldı. Typhoon ölüyken barona başlayan Dark Passage'ın elinden baronu çalmayı başaran Serin oldu. üçüncü ejdere başlayan Dark Passage'a bu ejderi vermek istemeyen Wildcats savaşmaya çalışsa da savaşı kazanan Dark Passage ejderi almayı başardı. WildCats Dark Passage'ın alt ormanında FabFabulous'u yakaladıktan sonra Coldraaa dışında bütün Dark Passage oyuncularını öldürmeyi başardı. Starscreen'in Dark Passage ormanına attığı ışınlan ile orta koridorda gerçeleşen savaşta Wildcats savaşı kazandıktan sonra hem ejderi hemde baronu almayı başararak öne geçmeyi başardı. Dark Passage'ın Serini yakalayarak başlattığı savaşın kazananı Wildcats oldu. Wildcats savaşı kazandıktan sonra üst koridor inhibitörünüde almayı başardı. İki takım orta koridorda karşılıklı dans ederken, Ferret ve Farfetch ikilisinin ortaklığıyla başlayan savaşı kazanan Wildcats maçıda kazanmayı başardı. fastPay Wildcats 10-3'e gelirken, Dark Passage ise 6-7'ye geldi.

Nasr Esports vs Papara SuperMassive

Her ne kadar Wildcats vs Dark Passage mücadelesi kadar eski olmasa da bu iki takımda yıllardır birbirinin tam dişine göre iki rakip oldu. Geçtiğimiz yıllarda bir çok Royal Youth vs SuperMassive finali izlemiştik. SuperMassive'in karşı ormana yaptığı geç baskında ''ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi.'' Kireas'ın alt koridora yaptığı baskında Absolute ilk kanı almayı başardı. Alt koridorda tekrar baskın deneyen Kireas Focus skorunu alırken ışınlanını kullanan Giyuu'da absolute skorunu aldı. Alt koridorda alameti kullanan Nasr, Focus'a ilk kule altınını verdi. Üst koridorda arkaya gelen Last ışınlanı ile dört skor almayı başaran taraf Nasr oldu. SuperMassive üçüncü Ejderi almayı başarsa da Nasr katliam yapmayı ve baronu almayı başardı. Baron etrafında Giyuu'yu yakalayan SuperMassive Giyuu'yu düşürse de Nasr Esports savaşı kazanarak başından beri önde götürdüğü maçı kazanmayı bildi. Nasr Esports 8-5'e gelirken, Papara SuperMassive ise ikinci mağlubiyetini alarak 11-2'ye geldi.

7. Hafta 1.Gün Puan Durumu

Günün karşılaşmalarının ardından VFŞL 7. hafta 1. gün sonrasında oluşan puan durumunda Papara SuperMassive ve fastPay Wildcats ilk ikideki yerlerini korumayı başarırken, Nasr Esports ise lider Papara SuperMassive'e karşı galibiyet alarak üçüncü sıra için adaylardan birisi olduğunu gösterdi.Team Aurora, Galakticos ve 5 Ronin ise mağlubiyet alarak playoff potasından bir adım daha uzaklaştı.

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
BM Genel Kurulu'nda Ortalık Karıştı: Türk Heyeti Salonu Terk Etti
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!