Vermem Seni Ellere'nin Hüsne'si Esin Gündoğdu Aşkını da Ünlü Etme Yolunda Adım Adım İlerliyor

Şimdilerde ATV ekranlarının yeni yaz dizisi Vermem Seni Ellere'nin Hüsne'si olarak karşımıza gelen ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, verdiği kilolarla epey bir gündem olmuştu. Uzun süre değişimi ile konuşulan oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden bir yandan ilanı aşk ederken, diğer yandan erkek arkadaşını da dizide oynattığını açıkladı...

İlk kez 2004 yılında Avrupa Yakası dizisi ile kamera karşısına çıkan oyuncu Esin Gündoğdu'nun yıldızının asıl parladığı yapım, 2015 yılında yayınlanan Aşk Yeniden dizisiydi bildiğiniz gibi.

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı dizide ikonik bir karakter olan Ayfer'e hayat veren oyuncu, komedinin ve dramın altından ne denli başarıyla kalktığını herkese kanıtlamış oldu.

Virgül Tiyatrosu ile yıllarca sayısız oyunda rol alan Gündoğdu'nun bir sonraki durağı ise yine bir komedi dizisi olmuştu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin'de 'Türkmen Bozok'u canlandıran Esin Gündoğdu, yine ikonik bir karakter oynayarak hafızalarımızda yer edinmeyi başardı.

46 yaşındaki ünlü isim, özellikle son birkaç aydır verdiği kilolarla ve değişimiyle gündeme geliyordu.

Ameliyat olmadan 2 yılda sağlıklı beslenerek ve spor yaparak 72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun son hali çok konuşulmuştu hatırlarsanız. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına kendisini tanıyamadığını yazan yüzlerce hayranı olmuştu.

Ünlü oyuncu şimdilerde yine bir yaz dizisinde karşımıza çıkıyor.

ATV'de yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinin Hüsne'si olarak ekranlarımızda yer alan Esin Gündoğdu'yu görenler ilk bakışta tanıyamıyor desek yeridir. Çekimleri Ordu'da gerçekleşen dizi için oyuncular bir süre Karadeniz'de bulunmak durumunda kalıyor.

Nisan ayında sevgilisi ile pozlarını paylaşarak ilan-ı aşk eden Esin Gündoğdu'nun erkek arkadaşıyla olan pozları büyük bir beğeni toplamıştı hatırlarsanız.

125 bin takipçili Instagram hesabında erkek arkadaşı Gökhan Ülger ile olan pozlarını paylaşarak kalp koyan Esin Gündoğdu, paylaşımı yorumlara kapamış ve profiline sabitlemişti.

Ordu'da dizi çekimlerinde olan sevgilisinin hasretine dayanamayan Gökhan Ülger, soluğu Ordu'da almış.

Esin Gündoğdu sevgilisi ile birlikte olduğu videoyu kalp ve nazar boncuğu ile paylaştı.

Ziyarete gelen sevgilisini dizide oynattığını söyleyen Gündoğdu, "Bu akşam dizide sevgilim de var" diyerek bize biraz da spoiler vermiş oldu.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı 'sevgilisini de oyuncu yapıyor' yorumları aldı.

Biz de bu çiftimize tekrar mutluluklar diliyoruz!

Siz neler düşünüyorsunuz? Gelin yorumlarda buluşalım! 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Esin Gündoğdu Son Haliyle Takdir Topladı: Esin Gündoğdu Nasıl Kilo Verdi, Kimdir?
"Yeni Gelin" Dizisinin Türkmen Ablası Esin Gündoğdu'nun Değişimini Görenler Gözlerine İnanamıyor!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
16.07.2023

konudan bağımsız bu hali ile eski sempatisini kaybetmiş gibi geliyor bana.. evet çok güzel olmuş harika görünüyor ama kilolu hâli oynadığı rollerin tadını verir mi yeni hali orası mumamma..

16.07.2023

mumamma :)) yok mualla 😅

daha saglikli olmus moruk

17.07.2023

Sağlıklı beslenme ve kilo verme azmine saygılarımı sunuyorum, hatta sektörde neredeyse herkes bir yakınını bir yerlere sokmaya çalıştığı için sevgilisini dizide oynatması da garip gelmedi ama yıllarca sayısız tiyatro oyununda oynamışken, her gün senaryo okuyorken hiç mi dikkat etmez insan neyi nasıl yazdığına?! Bari siz yapmayın! Tiyatro edebiyatla iç içe değil mi? Her gün bir şekilde tekst okumuyor musunuz? Hala -de/-da eklerini nasıl yanlış yazarsınız anlamıyorum?!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ