Verilen Yiyeceği Yavrularına Götüren Köpekten Duygulandıran Hareket

Videoda yapılan açıklamaya göre, köpeğin ikinci kez ızgara tavuğa dayanamamasına üzülen kişi elindeki yiyeceği verince köpeği takip etmek istemiş. Takip ettiğinde karşılaştığı manzara ise insanı duygulandıran cinsten.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.12.2016

Kambocyalilar da kopek yiyor burda. Tayland halki kopek sevmiyor dini inanislari geregi. Buda'nin kedisi varmis ama burda kedi de gormek zor. Birgun kemikleri derisine yapismis gozu capaktan mikrop kapmis ve neredeyse kor olmus bir anne gordum ve takip ettim. Boyle bir goruntu ile karsilastim https://goo.gl/ySNBhp fotograflarda goreceginiz gibi bu kopek yavrulari ile beraber bir evin bahcesinde hatta garajinda yasiyor. Hemen eve gidip benim kopeklerin yemeklerinden alip geldim. Sonra veteriner geldi ve 2 aylik bir tedavi ve bakim suresinden sonra anne daha normal hale geldi ve yavrular daha saglikli oldu. Sonradan butun yavrulara ve anneye aileler bulduk.

26.12.2016

Can-ı gönülden kutlarım.

Pasif Kullanıcı
25.12.2016

kış geldi malum lütfen tavuk balık gibi et ürünleri yediğinizde kalan yemek artıklarını ayrı bir poşette çöpe bırakın kedi köpeklerin bulmaları kolay olur. bizim burada beyaz kocaman bir köpek var çöpten poşet alıp koşarak götürüyor o da anne galiba😍

Yemek artıklarını çöpe değil, kenarda bir yere bırakmalı. Ben öyle yapıyorum çünkü köpeklerin çoğu konteynıra giremiyor. Kediler için sorun yok tabii.

25.12.2016

Beyaz yavrunun, onları besleyen adama koşuşu 😍

TÜM YORUMLARI OKU (19)