'Verdiğiniz Yorgan Kefen Oldu!': Aydın'da Yaşanan Asansör Faciasının Ardından Tepkiler Yükseldi!

Aydın'da bulunan  KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda içinde 16 öğrencinin bulunduğu asansör düştü. En az bir öğrencinin hayatını kaybettiği olaya tepkiler yükseldi. Aydın Valisi Yakup Canbolat'ın yaptığı açıklama ise kullanıcıları kızdırdı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda 16 öğrencinin bulunduğu asansör düştü.

Hayatını kaybeden öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş olduğu öğrenildi.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, ajanslara yaptığı açıklamada “15 kişilik asansöre 16 kişinin bindiğini ve asansörün birinci kattayken henüz kapısı kapanmadan kaymaya başladığını, bu sırada asansördeki öğrencilerden birinin panik yaparak dışarı çıkmak isterken arada sıkışarak vefat ettiğini” söyledi.

Detayları bu içeriğimizden öğrenebilirsiniz:

KYK Yurdunda Korkunç Olay! Asansör Zemine Çakıldı: 1 Öğrenci Öldü

Kaza değil, cinayet diyen kullanıcılar da asansör faciasına tepki gösterdi. Özellikle Aydın Valisi Yakup Canbolat'ın 15 kişilik asansöre 16 kişinin bindiğini söylemesi herkesi kızdırdı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Şimdilik tek istediğimiz daha fazla can kaybının olmaması...

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Deva Partisi'nin Cumhuriyet'in 100. Yılı İçin Paylaştığı Afişe Tepki Yağdı!
Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları İçin "Çok da Şey Yapmamak Lazım" Diyen Alişan'a Tepki Yağdı

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
26.10.2023

Koltuğu kaybetmemek için söyleyebileceklerinizin sınırı yok değil mi?

26.10.2023

Toplam kilogram önemli abi, cidden ortalama 60 kilo dersek içerideki 15 kıza min 225 kilogram daha taşıyabilir asansör. Bir kez adam olunda kabul edin hatanızı

26.10.2023

Bu hata falan değil. Fazla insan bindiğinde o asansörün yerinden kıpırdamaması gerekiyor, düşmek yerine. Kuvvetle muhtemel 10 kişilik ekipman kullanıp, 16 kişilik yazmışlardır. Nasıl olsa KYK. Zaten ülke genelinde denetim hak getire. Bakım onarım kontrol yapıldığını hiç sanmıyorum.

26.10.2023

Bi evlat kolay mı yetişiyor insanlar çocuklarını ne fedakarlıklarla okutmaya çalışıyor güvenip devlete emanet ettiğin çocuğunun cesedini alıyorsun üstelik suçlu çocuklar gösteriliyor bi işi doğru yapmanız için illa birinin ölmesi lazım demi Allah ailesine sabır mekanı cennet olsun Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bi kere sorumlu biziz deyin ve hatanızı kabul edin Allah aşkına ya.

TÜM YORUMLARI OKU (13)