Verdiğin Cevaplara Göre %Kaç Üretken %Kaç Tembelsin?

Verdiğin cevaplara göre sen yüzde kaç üretken, yüzde kaç tembelsin? Birlikte görelim!

%40 üretken, %60 tembelsin!

Verdiğin cevaplara göre sen %40 üretken, %60 tembelsin! Bazen harekete geçmeye üşenip hiçbir şey yapamamanın konforunu tercih edebiliyorsun! Aslında bakarsan hepimizin bazen kafa dinlemeye ihtiyacı olabiliyor, insanız sonuçta! Ancak arada bir ufak aktivitelerle ruhunu dinlendirmeyi de deneyebilirsin tabii!

%50-%50!

Verdiğin cevaplara göre sen %50 üretken, %50 tembelsin! Şartlara göre kimi zaman çok üretken olabiliyor, durmadan çalışıyorsun. Bazen ise içinden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Hepimiz gibi!

%75 üretken, %25 tembelsin!

Verdiğin cevaplara göre sen %60 üretken, %40 tembelsin! Genelde çalışkanlığın tutuyor, başladığın bir işi yarım bırakmaktan hiç hoşlanmıyorsun. Arada bir hak edilmiş molalar veriyor, ancak vakti geldiğinde işinin başına dönmeyi de başarabiliyorsun!

%100 üretkensin!

Verdiğin cevaplara göre sen %100 üretkensin! Başladığın işleri hiçbir zaman yarım bırakmıyor, saati saatine yapacağın işleri belirliyor ve vaktini oldukça verimli işlerle geçirebiliyorsun. Senin için tembellik yapmak diye bir şey yok; dinlendiğin zamanlarda bile vaktini seni besleyecek bir şeyler yaparak geçiriyorsun. Böyle devam et!

Popüler İçerikler

MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.09.2022

Sen tam bir üretim makinası sın. Jack

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ