Verdiği Ayarlarla Sınav Sonuçlarına İtiraz Edenleri Pişman Eden Profesör Şeref Ertaş

Eğitim öğretim hayatında değişmeyen bir kural vardır. Öğreten de öğrenen de hiçbir zaman hatalı olduğunu kabul etmez. Bunun en güzel örneğine de bir üniversitenin internet sitesinde rastladık. Hukuk profesörü Şeref Ertaş itiraz edenlere öyle cevaplar vermiş ki...

1. İtiraza utanmıyor musun ha?

2. Devamlı itirazla başarı gelmez...

3. Emel, sana laflar hazırladım.

4. Yazık yahu.

5. 😂

6. Yakıştı mı Funda?

7.

8. Artık bu iş bitsin!

9. Panter mi?

10. Şeref Hoca'dan aforizmalar

11. Behçet şok

12. Haklı olanın da hakkı teslim edilmiş.

13. Hocam ayıp oluyor.

14. Yazıklar olsun!

15.

16. Tribini atar ve gider...

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
22.09.2016

Sayın Prof. Dr. Şeref Ertaş; Türkçeden 00, iletişimden 00 puan almışsın. Tüm itirazlara cevap verince başın göğe mi erdi? Hakkını helal etmediklerin bakalım senin hakkını istiyorlar mı? Bir sınıfta bu kadar yanlış yapan varsa dönüp neden kendine bir bakmıyorsun? İlk sırada oturan öğrenciyi kayırdığın gözümden kaçmadı, aynı şekilde Panter Emel Hanım'la da bir iletişime girme çabası seziyorum, hayırdır? İyi not alan öğrencilerin notlarını bile geçemeyenlerle karıştırmamaktan acizsin gelip tatava yapmışsın, biz de salak gibi okuyoruz. Ben de okumaya, yazmaya harcadığım zamanı sana helal etmiyorum. Kuşadası'na falan git bence, açılırsın.

Derslerde üzerimize kağıt atıp, "Hayvanat bahçesindeki maymunlara fıstık atar gibi size de birşey atasım geldi" diyen bir insanın ders anlatımından ne beklenir ki? Sayesinde kendi kendimizin profesörü olmayı öğrendik, zaten dersi de öyle geçtik. :P :D Özel üniversiteler de bu insanı bir şey zannedip kadrolarına alıyor ya, helal olsun ne diyeyim!

23.09.2016

Hukuk okuyan öğrencilerin eşin miras paylaşımı kadar temel ve basit bir şeyi yanlış cevaplaması ve bu öğrencilerin sayılarının bir hayli yüksek olmasından ziyade hoca dehşete düşürmüş sizi. Hukuk okuyor bunlar yahu, hukuk! YUH!

memleketin eğitim seviyesi : miras davasını çözemeyecek öğrenciler ve onlara laf sokan hoca bir de burada salak salak yorum yapan ben.

TÜM YORUMLARI OKU (44)