Venüs Retrosu Nedir? Para ve Aşktan Yana Kimlerin Yüzü Gülecek? İşte Venüs Retrosu'nun Burçlara Etkileri...

Venüs Retro'sunda Oğlak burcunun etkileri başladı. Venüs evlilik, ilişki, para ve mutlu olduğumuz her şeydir. Venüs Retro'su burçları nasıl etkileyecek? 'Neden mutlu olamıyorum ben' diyenler eş adaylarıyla karşılaşabilir, aşkı bulabilir. Venüs Retro'su sadece ikili ilişkileri değil ekonomiyi ve doğa olaylarını da etkileyecek. Peki, Venüs Retrosu nedir? Para ve aşktan yana kimlerin yüzü gülecek? İşte Venüs Retrosu'nun etkileri...

Venüs Retro'sunda Oğlak burcu ikili ilişkilerden ekonomiye ve doğa olaylarına kadar birçok şeyi etkileyecek. Peki, kimleri neler bekliyor? Dünya, volkanik patlamalar, toprak kaymaları, deprem, kum fırtınalarına oldukça açık bir süreçten geçebilir. Ekonomide ise altın dengeleri değişebilir. İşte Venüs Retro'sunun burçlara etkileri...

Venüs Nedir?

19 Aralık 2021, 29 Ocak 2022 arası Venüs Oğlak burcunda Retro pozisyonda olacak. Öncelikle Venüs nedir? Venüs evlilik, ilişki, para ve mutlu olduğumuz her şeydir. Zaman zaman sevgi ve aşkı gösterirken, korkularımızı da temsil edebilir.

Venüs Retrosu'nun İlişkilere Etkileri

İkili ilişkiler açısından yaş farkı olan ve sadece para için yapılan evliliklerden tutunda, ilişkilerin içerisinde aldatma ve aldatılma hikayelerinin varlığını bizlere anlatıyor olacak Venüs Oğlak burcu Retro transiti.

2019 yılından bu yana çürümüş bitmiş gitmiş her türlü beraberlik bu Retro pozisyonla birlikte artık tamamen biterken, 'Uzunca zamandır aradığım kısmeti bulamıyorum, neden mutlu olamıyorum ben' diyenler içinse, yaş farkı olan, mantık evliliği yapabilecek eş adayları karşınıza çıkabilir.

Beraberlikler açısından bir konunun daha altını çizmeden edemeyeceğim, bu dönem başlayan bir arkadaşlığınız ya da ortaklığınız bulunuyorsa, Mart-Temmuz 2022 arasına kadar gerçek olan konuların zeminini anlayamayabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli olmak önemli.

Venüs Retro'sunun Ekonomiye Etkileri

Venüs Oğlak Retro transiti, arazi ve topraktan mal alımları ya da icradan ucuza alınabilecek mallar açısından fırsatlı alımları sembolize ederken, sıcak parası olanlar şanslı olabilir. Bu süreç içerisinde vergi ve kanunlarda ekstra vergilerin çıkabileceği ve işletmelerin zorlanacağı alt yapılar mümkünken, yabancı para ve kripto paraların arttığı bir dönemi de yaşayabiliriz.

Altına olan talebin artmasına karşılık altın fiyatlarında artış mümkün olabilir. Ancak uzun vadeli çok daha karlı satışlar için 2023 Ağustos civarında satmak daha yerinde olacaktır.

Önemli büyük şirketlere rakip olabilecek şirketler bu dönem çıkarken, borçları olan şirketlerin iflas haberlerini duyabiliriz. Dış paralar açısındansa inanılmaz artışlar beklenebilir.

Venüs Retro'sunun Doğa Olaylarına Etkileri

Doğa olayları açısından dünya genelinde volkanik patlamalar, toprak kaymaları, deprem, kum fırtınalarına oldukça açık bir süreçten geçeceğiz.

 Venüs Retro'sunun Uyardığı 3 Doğa Olayı

1. Volkanik patlamalar

2. Kum fırtınaları

3. Toprak kaymaları ve deprem

Venüs Retro'sunun Burçlara Etkileri

Koç Burcu Rakiplere Dikkat

Kariyer konusunda önemli haklarınızı alma konusunda temkinli ve dikkatli olurken, yöneticilerinizle gerilmeniz ve bu konuların zemini geçmişten geliyor olabilir, size içsel anlamda sıkıntı verebilir. Şirket yönetiyorsanız incelemeye girebilir. Rakiplerinize karşı dikkatli olmalısınız. Babanız, babanızın, babanız haricinde aile büyüklerinizin sağlığı ve ilişkilerinize dikkatli olmalısınız. Aile içindeki küslüklere karşı dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcunu Zorluklar Bekliyor

Hukuksal konular, yabancılar, yurt dışı ve eğitim konularında atacağınız adımlarda bazı zorluklarla karşılaşmanız muhtemel. Tüm bu süreçlerden geçerken, yurtdışına yerleşme planınız bulunuyorsa veya 2019 yılından bu yana mücadeleniz varsa haklarınızı zorlansanız da alacaksınız. Boşanma ya da önemli bir mahkeme döngüsünde olabilirsiniz. Eşinizin ailesinin tutumlarına karşı, niyetlerini bir kez daha sorgulamanız gereken önemli bir süreçten geçmektesiniz.

İkizler Burcunu Maddi Sorunlar Bekliyor

Maddi anlamda borçlanmaya, hazır paranızı tüketmeye, vergi borçlarınızın açığa çıkmasıyla ilgili önemli bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ameliyat ve operasyon geçirme ihtimaliniz bulunuyor olabilir. Özellikle estetik ameliyatıysa bu süreç Venüs Retro'sunun bitmesini bekleyebilirsiniz. Beraberlikler açısından yanlış kişilerin karşınıza çıkması muhtemel, dikkatli olunuz.

Yengeç Burcu Evlilik Varsa Danışın

Evliliğinizle ilgili özellikle 2019 yılından bu yana problem yaşıyorsanız, bu süreç içerisinde boşanma kararı alabilir ve eşinizle bir yola girebilirsiniz. Eğer ki böyle bir süreçten geçiyorsanız evlilik danışmanlarıyla yol almak ruhunuza iyi gelebilir. Açık düşmanlıklar, göremediğiniz gerçeklerin bir anda karşınıza çıkması ruhunuzu yorabilir. Bazı dostluklarla yol ayrımlarınız olabilir.

Aslan Burcu İş Hayatına Dikkat

Çalışma hayatınız, iş yerinizde gelişen pek çok konu özellikle takım arkadaşlarınız sizi yoracak olabilir. İş yerinizde gruplaşmalar karşısında temkinli olmalı ve kendi hayatınız hakkında güvenmediğiniz kişilerle konuşmalar yapmamalısınız. Yeni bir iş anlaşması aşamasındaysanız belki de acele etmeseniz fena olmayabilir. Sağlığınız açısından fıtık, rahim, deri alerjilerinin kontrollerini ihmal etmeyiniz.

Başak Burcu Şans Oyunlarından Uzak Durun

Uzunca zamandır yalnızsanız kalbinizi çalacak önemli biriyle görüşmeleriniz olabilir. Eğer ki mevcut beraberliğinizde problemler yaşıyor, bir ayrıl bir barış bir ilişkiniz varsa bitiyor olabilir. Evli ve mutluysanız çocuklarınızın sağlığına dikkat etmeniz gereken konular gündemdeyken, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Şans oyunları ve borsa da paranız varsa dikkatli olun, kaybetme durumunuz olabilir.

Terazi Burcu Sağlığa Dikkat

Evinizin içerisinde çıkabilecek arızalar ve tamiratlar gündeminizdeyken, masraflar canınızı sıkabilir. Ev satışları aşamasındaysanız ederinden düşük fiyatlara satışlar yapmamaya karşı dikkatli olmalısınız, anne-baba, aile büyüklerinizin sağlığıyla ciddi anlamda ilgilenmeniz gereken bir süreçten geçerken, özellikle bebek bekliyorsanız sağlığınızı ve kontrollerinizi aman ihmal etmeyiniz.

Akrep Burcuna Seyahat Var

Taşınma, eskiden yaşadığınız bir memlekete geri dönme, yabancı bir şehre yerleşme aşamasında olabilirsiniz. Sözleşme ve imzasal pek çok konunun altını çizerek, özellikle sosyal medya hesaplarınızın çalınması ve sıkıntı yaşamanız muhtemel. Araba alım satımları, aracınızın çıkaracağı masraflar ve özellikle ocak ayında trafik kazalarına açıksınız, dikkatli ve temkinli olunuz. Kısa seyahatler sırasında karşınıza çıkabilecek eski bir beraberlik gündeminizde olabilir.

Yay Burcunun Kafası Karışık

Parasal konularla ilgili borçlanmamaya, sizden para istenmesine karşılık ise o paranın size bir daha geri gelmeyeceğini bilerek hareket etmek sizler için oldukça önemli. Maddi anlamdaki pek çok konu hayatınızın odağı olurken, ilişkiler açısından da 'Ben bu ilişkinin, evliliğin neresindeyim?' sorusunu fazlaca kendinize sorabilirsiniz.

Oğlak Burcu İlişkileriniz Sıkıntıda

Evliliğinizde yaşadığınız bazı problemlerin temeli geçmişteki olaylarla bağlantılı olabilir. Venüs Retro'su sürecinde beraberliğinizi noktalandırabilirsiniz. Evliliğiniz ve ilişkileriniz sınavdan geçecek. Dış görünüşünüzde biraz daha farklılaşmayı ve imaj değiştirmeyi tercih edeceğiniz bir dönem sizin için. Fiziksel anlamda saç dökülmeleri, deri ve fıtık rahatsızlıklarınızı önemsemelisiniz.

Kova Burcunun Gizli Düşmanları Var

Gizli düşmanlara oldukça açık olduğunuz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. İlişkiler açısından kimseye söylemek istemeyeceğiniz bir beraberlikte tamam mı devam mı kararı alacak olabilirsiniz. Önemli bir borç döngüsü ya da projelerinizin çalınma ihtimali bulunuyor olabilir. Yatırım yaparken temkinli ve dikkatli olmalısınız. Sağlığınıza dikkat ederken, checkup kontrollerinizi ihmal etmemenizin altını çiziyorum.

Balık Burcu İçin Şanslı Dönem

Kalabalık arkadaş grupları arasında özellikle yabancılar tarafından destek göreceğiniz önemli atılımlar hayatınızın merkezi olabilir. Yurt dışı seyahatleri gündeminizde olurken, özellikle uzunca süredir hayalini kurduğunuz önemli projeler açısından gökyüzü sizi destekliyor olacak, hayalleriniz güçlenerek sizi yükselişe götürüyor olacak. Uzun süredir arkadaşlık yaptığınız kişilerle sadece yol ayrımlarında bulunuyor olabilirsiniz, boş verin arınıyorsunuz. Aşk ve ilişkiler açısındansa yabancı bir ülkeden gelecek olan bir kısmet gündemde olabilir, haberiniz olsun.

Popüler İçerikler

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Annesini Aramak için Müge Anlı'ya Çıktı!
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü