Venüs Koç Burcu ve Venüs Balık Burcu Aşk İlişkisinde Uyumlu mudur, Bu İlişkinin Sonu Evlilik mi Ayrılık mı?

Venüs burcu, kişilerin doğum haritasına göre bakılır. Herkesin Venüs burcu, tıpkı Güneş burcu gibi farklıdır. 

Venüs astrolojide aşk, sanat ve güzellik temalarını temsil eden gezegendir. Yönetici burcu Boğa ve Terazi'dir. Bu burçlar dışında konumlanan bir Venüs zararlı enerjide olabilir. Örneğin ateş burçları Venüs göstergelerine göre çok sabırsız, aşkta aşırı heyecanlı olabilirler. Aynı Marsiyen enerjili çalışan bir Venüs Koç gibi...

Venüs Koç burcu aşkta aşırı dürtüseldir, ne sinirlerine ne de arzularına hakim olabilir. Karşısına Venüs Balık burcu bir partner çıktığında onun sakin enerjisine uyumlanabilir mi, Venüs Koç ve Venüs Balık burcu ilişkisi nasıldır, bir bakalım!

Venüs Koç burcu aşkta hangi karakter özelliklerine sahiptir?

Venüs Koç burcundayken kişi tutkuyla bağlı olacağı bir eş arar. Ancak diğer yandan da özgürlüğünü ve bağımsızlığını arzular. Bu nedenle aşk ilişkilerinden dengesiz bir ruh hali görünebilir. Bağlanmaktan korkan ve içerisinde sevilmeyi bekleyen bir çocuk yatan Koç burcu Venüs için aşk ilişkileri oldukça karmaşık gelebilir. Bu kişi zaman zaman ağır sözler kullanabilir, tartışmalar esnasında öfke kontrolünü zor sağlar.

Venüs Balık burcu aşkta hangi karakter özelliklerine sahiptir?

Venüs'ü Balık burcunda olan birisi aşk konularında aşırı hayalperest olabilir. Hayatının kadınını ya da erkeğini yıllarca bekler, durur. Masallardaki gibi bir aşk yaşayıncaya dek hata yapmaktan ve yara almaktan korkabilir. Bu nedenle ilişkiye başlamak ya da flört etmek konusunda tecrübesiz ve çekingendir. İlişkilerinde aşırıya kaçacak derecede verici olabilir. Aşkı için büyük fedakarlıklar yapar ve sonunda yalnızlıkla sınanabilir.

Bir Venüs Koç ve Venüs Balık ilişkisinde neler yaşanabilir, bu çift uyumlu bir çift midir?

Venüs Koç burcu hızla bir tavşan gibi Venüs Balık burcunun bağlılık ve sadakat naralarından kaçabilir! Baştan uyaralım bu ilişki öyle kolayca olmaz, bu çiftin bir araya gelmesi için ya yıldırım aşkı olmalıdır ya da Balık burcu Venüs'ün uzun süre Venüs Koç burcu partneri için çaba göstermesi. Bu durumda açık konuşmak gerekirse ikinci seçenek daha mümkün görünüyor.

Venüs Koç burcu ve Venüs Balık burcu anlaşabilir mi?

Venüs Koç burcu ateş elementindedir ve Mars tarafından yönetilir. Bu onu oldukça hızlı düşünen ve hızlı kararlar alan, mantıklı ve realistik birisi yapabilir. Aşkta hayal kurmaya, düşlere ve masallara hiç inanmaz. Venüs Balık burcu ise su elementlidir ve Neptün tarafından yönetilir. Bu onu çok çabuk olmazlara inanan, çocuksu bir kişi yapar. Aşkta bu çift farklı sayfalardan konuşur bir türlü ortak bir fikre varamazlar.

Venüs Koç burcu ve Venüs Balık burcunun sonu ayrılık mı, evlilik mi, dersiniz?

Bu ilişki oldukça zor bir planda gerçekleşir. Taraflar birbirlerini anlamak ve diğerinin enerjisine uyumlanmak için çaba göstermelidir. Eğer böyle bir mücadele varsa Venüs Koç içindeki çocuğu gerçek duygularla seven o insanı bulmuş, gibi hissedebilir.

Venüs Koç burcu ve Venüs Balık burcu cinsel anlamda uyumlu mudur, aralarında tensel çekim var mıdır?

Venüs Koç burcu yatakta çok hareketli ve yeniliklere açıktır. Venüs Balık burcu daha çok eğlenmeye ve romantizme önem verir. Ancak iyi bir yanı varsa Venüs Balık'ın Venüs Koç çekiciliğine karşı koyamaması ve ona adapte olabilmesidir. Yatakta birlikte uzun süre vakit geçirmeyi severler. Hatta gün boyu birlikte takılmak bile keyifli gelebilir. Venüs Koç burcu sıkılmazsa...

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Venüs Koç Burcu ile Venüs Kova Burcu Aşkta Uyumlu mudur, Bu İlişki Evliliğe Kadar Gider mi?
Venüs Koç ve Venüs Oğlak Burcu Arasında Uyumlu Bir Aşk İlişkisi Yaşanabilir mi?
Venüs Koç ve Venüs Yay Burçları Aşk İlişkisinde Uyumlu mudur, Cinsel Anlamda Birliktelikleri Nasıldır?
Venüs Koç Burcu ve Venüs Akrep Burcu Aşk İlişkisi Nasıldır, Birlikte Uyumu Olabilirler mi?

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede