Venüs Boğa Kadını ve Venüs Boğa Erkeği Aşkı Nasıldır, Bu Çift İlişkilerinde Uyumlu mudur?

Venüs gezegeni doğum haritalarında yerleştiği burçta özellikle aşk hayatımızın nasıl ilerleyeceği, nasıl insanlardan hoşlandığımız ve hangi burçlarla uyumlu bir evlilik yürütebileceğimiz konusunda gizli işaretler barındırır. 

Venüs Boğa ve Terazi burcunda iken, kendi yöneticisi olduğu burçta yerleştiği için yücelir. Bu konumlar erkek ve kadın haritasında aşkta pozitif yerleşimlerdir. Venüs Boğa burcunda maddi zenginlik, gönül bolluğu, eli açıklık verebilir. Venüs Boğa kadını ve Venüs Boğa erkeği aşka aşık, sanata ve eğlenceye meraklı olurlar. 

Venüs Boğa burcu çifti aşkta ve evlilik ilişkisinde uyumlu mudur, detayları ile bir bakalım!

Kadın haritasında Venüs Boğa burcu hangi anlama gelir?

Kadın haritasında Venüs Boğa kadına yüksek bir dişil enerji verecektir. Arzulu görünümleri, çekici duruşlarıyla erkekler konusunda bir uzman olurlar. Flörtleri ya da aşıkları çoktur. Resmi duruşlu, sanata meraklı, parasal anlamda güçlü ve şehvetli erkeklerden hoşlanırlar. Bu yerleşim bir kadına hem güzellik hem de şans verecektir.

Erkek haritasında Venüs Boğa burcunda hangi anlama gelir?

Venüs Boğa erkekleri için güzellik ve çekicilik önemlidir. Kendileri çok bakımlı ya da entelektüel olabilirler. Partnerlerinden de güzel olmaları, vücutlarının kıvrımlı olması önemlidir. Genellikle dişil enerjisi yüksek kadınlara çekilirler. Maskülen kadınlar onlara çekici gelmeyebilir. Aşkta akıl oyunları yapmaz açık ve dürüst davranır. Dobra yanı inatçılığının da bir göstergesi olabilir. Her ne kadar sevdiğine sadık olsa da flörtöz bir yapısı vardır. İlgi çekmeyi ve beğeni toplamayı sever. İsterse çapkınlık da yapabilir.

Venüs Boğa kadını ile Venüs Boğa erkeği aşkta uyumlu mudur?

Bu çift bir ortamda karşılaştıklarında muhakkak birbirlerine çekilirler. Çünkü birebir birbirlerini yansıtmakla beraber, bu benzerlik hoşlarına da gidecektir. Venüs Boğa erkeği, Boğa kadınına hayranlık besleyebilir ve hayatının aşkını bulmuşçasına tutulabilir. Venüs Boğa kadını içinse dikilmiş erkek kumaşı burçlar arasında belki de yalnızca Venüs Boğa erkeğinde vardır.

Venüs Boğa kadını ve erkeği ilişkisinde neler yaşanabilir?

Bu ikili arasında çekim gücü yüksektir. Yaşanacak tartışmalar kıskançlıktan ya da inattan yaşanır. İkisi de fazla uzatmaz ancak ilk özür dileyen, Venüs Boğa kadını olabilir. Böyle olsa bile Venüs Boğa erkeği kadınını el üstünde tutar, değer verdiğini sonuna kadar hissettirir. Aralarında ateşli bir kavga yaşanması pek zordur, yaşanan kıskançlıklarsa nazla ilgilidir. Güven bu çiftin sorunu olmaz.

Venüs Boğa kadını, Venüs Boğa erkeğine “Evet”, der mi? Bu çiftin sonu evlilik olabilir mi?

Venüs Boğa kadını nahif ancak güçlü bir erkekle hayatını birleştirmek ister. Eşine sadık ve güvenilir olan Venüs Boğa erkeği kendini ispatlamayı başaracak ve bu yuva illa ki kurulacaktır. Birbirlerine duydukları sevgi evlilikle saygıya dönüşür. Bu çift hem ticari hem de evlilik ortaklığında uyumla hareket edebilir.

Venüs Boğa erkeği ve Venüs Boğa kadını cinsel anlamda uyumlu mudur?

Cinsellik denince akla hep Akrep burcu gelmesi, Boğa burçlarının gizli libidosundandır. Venüs’te Boğa etkisi demek, yüksek bir libido ve güçlü bir cinsellik demektir. Venüs Boğa erkeği cinsellikte fantezilerini yaşamak isteyen tutkulu bir aşıktır. Venüs Boğa kadını yatakta Venüs Boğa erkeğiyle uyum içerisinde hareket eder ve birbirlerine alışmaları uzun sürmez.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Venüs Koç Burcu ve Venüs Akrep Burcu Aşk İlişkisi Nasıldır, Birlikte Uyumu Olabilirler mi?
Venüs Koç ve Venüs Terazi Aşkta Uyumlu mudur, Aralarında Cinsel Çekim Var mıdır?
Venüs Koç ile Venüs Boğa İlişkisinde Taraflar Birbirleri ile Anlaşabilir mi, Bu İlişkide Neler Yaşanabilir?
Kadın ve Erkek Haritasında Koç Burcundaki Venüs Aşk Uyumu Verir mi, Evlilikte Anlaşabilirler mi?

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
13.09.2022

Ben kadın olsam şu tipi öpeceğime kendimi bıçaklarım daha iyi bu ne amk

13.09.2022

Kimki bunlar tanıyormuyuz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ