Venezuela Hükümeti 4 Milyon Oyuncağa El Koyarak Yılbaşında Her Çocuğa Oyuncak Sözü Verdi

Venezuela hükümeti, ürünleri stoklayarak fiyatların artmasına neden olmakla suçladığı bir şirkete ait yaklaşık dört milyon oyuncağa el koydu. Hükümet, yılbaşında her çocuğun oyuncak sahibi olacağı sözünü verdi. Ülkedeki sosyo ekonomik haklardan sorumlu müfettiş William Contreras, oyuncakların büyük indirimlerle satılacağı ve yılbaşında her çocuğun mutlaka bir oyuncağa sahip olacağı sözünü verdi.

Kaynak: Aljazeera

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
YORUMLAR

Güzel bir şey. Stokçuluk dünyanın her yerinde suçtur. Sahibine para cezası kesmek gibi sembolik bir ceza yerine hem etkili bir ceza veriyorlar, hemde çocukları sevindiriyorlar.

14.12.2016

Venezuelaya laf eden adamlar önce kendi ülkesine baksın. Orda çocuklar açlar, yoksullar ama en azından tecavüze uğramıyorlar, bombalara maruz kalmıyorlar. kendilerinden 50 yaş büyük adamlara satılmıyorlar.

Venezuela tam bağımsız bir ülke olmak istiyor,ama ülke içindeki amerikan uşakları para uğruna ülkelerini satıyor.Venezuela dünyanın en büyük petrol rezerverlerini sahip ülke ama A.B.D petrolünü bana sat,ben sana karşılığında silah vereyim ekonomini düzelteyim diyor A.B.D izin verse dünyanın en refah ülkelerinden biri olur.

TÜM YORUMLARI OKU (8)