Venedik Valisi: 'Allahu Ekber' Diye Bağıran Herkes Vurulacak

İtalya'nın Venedik kentinin valisi Luigi Brugnaro, kentte ‘Allahu Ekber’ diyerek koşan herkesin vurulacağını söyledi. Rimini’de verdiği bir konferansta konuşan Brugnaro sözlerine, “Onlar Allah’a gitmek istiyorlar. Biz onları, hiçbir hasar vermeden, doğrudan Allah’a yollayacağız” diye devam etti.

Brugnaro ayrıca geçen aylarda Rialto köprüsünü havaya uçurmak isteyen 4 kişinin Venedik'te yakalandığını kaydetti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu açıklamanın ardından Floransa Valisi Dario Nardella ise 'Allahu Ekber' diye bağırarak 'şaka yaptı' 📹

Nardella sonrasında Facebook sayfasından bir özür yayınladı ve şöyle dedi:

'Videoda görülen ve internette yayınlanan görüntülerdeki yorumlardan ötürü üzgünüm. Kimseyi üzmek istememiştim, özellikle Müslüman toplumunu. Onların dinleri hakkında şaka yapma veya son günlerde yaşanan trajik olayları anımsatma gibi bir niyetim yoktu.'

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
24.08.2017

Allahuekber diye kafa kesersen bomba patlatırsan kan döküp can alırsan olacağı bu aklı selim kafası çalışan bi müslüman bu kutsal kelimeyi ağzında sakız etmemesi gerektiğini bilir mübarek ota boka Allahuekber diye gaza gelip bağrıyo bu çomarlar Allah sevgilerinden değil yani arada bizde kaynıyoruz bu yobazlar yüzünden Allah Allahta kul kul değil ki islamiyet böyle lekelenir işte

24.08.2017

Bencede kizilacak bir sey yok ne ekersen onu bicersin. Her zalimliginde Allahu Akbar diye bagirirsan alacagin tepki bu olur.

24.08.2017

Şu ulu ortalıkta "Allahu ekber" diye bağıran hödükler kadar gereksiz birşey var mı ya... sanki yüce Allahın ihtiyaçı mı var buna .. ne kadar saçma ve rezil bir durum. Hele avrupada yaşayan müslümanlar her haç işareti gördüğünde bunu yaptıkları zaman harbiden benimde vurasım gelmiyor değil. Yüz karası bunlar. Boş beleş insanlar bir işe güce yaramayan anadavallar sürüsü. Taciz etmekten başka birşey değil.

24.08.2017

niye kızdınız ki? bence en doğrusunu yapıyor. huzur müslümanın olmadığı yerdedir

TÜM YORUMLARI OKU (114)