Venedik'te Turistler Gülerken ve Video Çekerken Boğularak Can Veren Afrikalı Mülteci

İtalya'nın turistik kenti Venedik'te Gambiyalı bir mülteci kanala atladı. O sırada kanaldan geçen turist vapurundan 3 adet can simidi atıldı. 22 yaşındaki Pateh Sabally, bilinmeyen bir nedenle simitlere doğru hamle yapmadı ya da yapamadı. İnsanlar sadece birkaç metre uzağından bakmakla yetindiler. Sabally, kanalda boğularak can verdi...

Sabally'nin can simitlerine hamle yapmaması intihar ettiği yönünde bazı şüpheleri uyandırsa da yetkililer konuyla ilgili inceleme başlattı.

İtalyan basını Sabally'nin ülkeye 2 yıl önce deniz yoluyla sığındığını ve oturma izninin olduğunu duyurdu.

2016'da çoğu Sahra altı Afrika ülkelerinden olan 180 binden fazla göçmen deniz yoluyla İtalya'ya ulaşmıştı.

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
27.01.2017

Başlık o kadar ilginç ki. Adam intihar etmiş suçlu turistler olmuş can simitleri atılmasına rağmen. Tabi birisinin çıkıp denize atlması gerekiyordu, siz onu bırakında Türkiye'de olan eşcinsel Suriyelinin kafasının kesilmesi, daha küçük çocuğa dayak, tecavüz edilmesine bir bakın. Hemen bekliyorlar medeniyete bak demek için :) medeniyeti o çok sevdiğiniz din kardeşlerine, 1 tane mülteci almayan Suudi Arabistana, Katar'a, BAE'ye sorun olur mu ?

27.01.2017

Bak bak öz güvene bak. Klavye erkeği seni özenti bir ideoloji uğruna internette sövmek dışında ne yapabilirsin acaba karşında gerçekten bir amaç uğruna savaşan insanları gördüğünde. Bu ülke hiçbir zaman islam ülkesi olmadı olmayacak ıslak rüyalarınızı alıp siktirip gidiceksiniz bu topraklardan yoksa denize dökücez sizi. Baskıymış, sen baskı görmemişsin koçum. Başımızıdaki padişah bozuntusunun neden olacağı bir iç savaşta göt yalamaktan vakit bulursan dışarı baktığında pis kanınızı yere dökecek kitleler görüceksin ve o zaman anlicaksın belki ama çok geç olucak.

Bakmakla yetindiler nedir hem adam intihar etmek için kendi suya atlamış hem atılan 3 can simidinden birine tutunup yardım etmelerine izin vermemiş sonuç olarak suçlusu oradaki insanlar mı? Herkes türk mü de kendi canını hiçe sayıp suya atlasın. Allah rağmen eylesin.

27.01.2017

Avrupa insanı yaşam kalitesi olarak medenileşmiş ama insanlık kalitesi olarak hayvanlardan daha aşağı bir şekilde yetişiyorlar, köpek bile suda boğulan biri olsa atlardı denize.. Hem Afrikayı sömürün hemde insanına hakaret edin işte emperyalizm işte sosyal darwinizmin insanları getirdiği durum. 1970ler de afrikadan getirilen zencileri hayvanat bahçelerinde maymun diye sergileyen devlet politikasının eseri bunlar, her pisliğin altından evrim teorisinin insanlar arasına soktuğu ırkçılık çıkıyor

Pasif Kullanıcı
27.01.2017

İtalya bir emperyalist değil, emperyalist özentisidir. 2 tane sömürgesi vardı: Trablusgarp ve Somali. Bu 2 yerde de çok uzun süre durmadı ve Afrika'yı sömürdüklerinden falan bahsediyorsun. İyi denemeydi. Olay İngiltere veya Fransa'da olsa haklı olabilirdin de İtalya'da durum farklı.

TÜM YORUMLARI OKU (40)