Onedio Logo

Veli Ağbaba Meclis'te Açıkladı! Osman Gökçek'in Olduğu İddia Edilen Evin Değeri 600 Milyon TL!

Kapak Görseli

TBMM'de bütçe görüşmeleri devam ederken CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından yapılan açıklamalar dikkat çekti. Ağbaba, Meclis'teki bütçe görüşmesi sırasında AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile ilgili bazı iddialarda bulundu. Gökçek'e sahibi olduğu Beyaz TV'yi hangi para ile aldığı sorusunu yönelten CHP'li vekil, Gökçek'e ait olduğunu dile getirdiği 600 milyon TL değerindeki evinin fotoğraflarını gösterdi. 250 metrekarelik kapalı havuzu, 160 metrekare salonu ve 110 metrekare eğlence odası olan ev Meclis'te tartışma yarattı. 

İşte, detaylar...

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında kürsüde konuşma yaptı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında kürsüde konuşma yaptı. Görseli

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuşmasında, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in mal varlığına ilişkin detaylara odaklandı.

Ağbaba, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'e ait olduğu iddia edilen 600 milyon TL değerindeki evin fotoğraflarını gösterdi.

Ağbaba, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'e ait olduğu iddia edilen 600 milyon TL değerindeki evin fotoğraflarını gösterdi. Görseli

Ağbaba, villanın bulunduğu arsanın 4 bin metrekare olarak alındığını, daha sonra büyüklüğünün 14 bin metrekareye kadar ulaştığını ifade etti.

"Sormak lazım, Beyaz TV hangi parayla kurulmuş, kimin parasıyla kurulmuş?" diyen CHP'li vekil evin eğlence odasından kapalı havuzuna kadar değindi.

'Bir ev, bir bekar adam, 250 metrekare kapalı havuzu neden yapar, 160 metrekare salonu neden yapar, 110 metrekare eğlence odasını neden yapar? Acaba babası onu dinazor parkına götürmediği için mi? Bu evin değeri 600 milyon. Ülkede çivi çıkmış durumda.' sözleriyle kürsüdeki konuşmasına devam etti.

İlginizi Çekebilir

Son Sözler Söylendi! Anne Yüksel Güran, Enes Güran, Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar Duruşmada Ne Söyledi?
BBC, Gazze'de Tarafını En Baştan Belli Etmiş! 13 Üst Düzey Gazeteci BBC'nin İsrail Desteğini İfşa Etti!
Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder'in Öcalan İle Görüşmesi Sona Erdi! İşte DEM Parti'den İlk Açıklama!

Popüler İçerikler

CHP’li 5 Belediye Başkanı Görevden Uzaklaştırıldı
CHP’li 5 Belediye Başkanı Görevden Uzaklaştırıldı
Kat Kerkhofs'tan Eşi Mertens'in Ciro Sözlerine Cevap Gibi Paylaşım
Kat Kerkhofs'tan Eşi Mertens'in Ciro Sözlerine Cevap Gibi Paylaşım
Yeni Akit'in Elektrik Akımına Kapılan Ferdi Zeyrek İçin Kullandığı Kelimeler Tepki Çekti
Yeni Akit'in Elektrik Akımına Kapılan Ferdi Zeyrek İçin Kullandığı Kelimeler Tepki Çekti
YORUMLAR
28.12.2024

Babasının oğlu işte ama bu babasını geçer bu daha hızlı

28.12.2024

600 milyon yalanını yedin yani sende

28.12.2024

Ne istediler de vermemişti dinazorcu babası FETÖ'ye. Eski dosttan düşman olmaz. Muhakkak Pensilvanyanın da tuzu vardır 600 milyonun içinde.

Bu Osman Gökçek tv ve diğer mal varlıklarını nasıl kazandı haydi hakim ve savcılar bir araştırın görelim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ