Vejetaryen Bir Kişiye Kesim İçin İnek Yetiştirilen Çiftlik Miras Kalırsa

Babasını 200 yılında kaybedince kesim için inek yetiştirilen çiftlik kendisine miras kalan Jay Wilde isimli vejetaryen adamdan ayakta alkışlanacak hareket!

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
07.07.2017

Valla bilim adamları bitkilerinde canının yandığını resmen açıkladılar. Ne yapacaksınız çok merak ediyorum. İnsan kırkayak diye bir film var bileniniz vardır. Saçma ötesi saçma gelmişti seyrederken, öyle değilmiş meğer. Editörde ayakta alkışlanacak hareket demiş ya.

07.07.2017

Bitkilerin sinir sistemi yoktur bu yüzden bir şey hissetmelerinin mümkünatı da yoktur. Sadece tüm canlıların ortak özelliklerinden olan uyarılara tepki verme(tabii aktif ve pasif olarak değişebiliyor). birde bitkilerde ışığa yönelme gibi kimyasal olaylar var.

07.07.2017

Babasını 200 yılında kaybedip zaman makinesi ile günümüze gelen vejetaryen :D

06.07.2017

Ben vejetaryen değilim ama hayvanlara hapishane hayatı yaşatan endüstriyel hayvancılığa karşıyım. Mera hayvancılığı gelişirse hayvanlar eziyetten kurtulur. Ülkemizde 12 ay doğada yaşamaya uygun ırklar var. Ege bölgesinde birçok köyde sığırlar 12 ay dam nedir bilmeden yaşar, kendi gözlerimle gördüm. Örnek olarak şu videoyu izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=oCSlcvr-txU

TÜM YORUMLARI OKU (19)