Veganların Duymaktan İllallah Ettiği Ama Merak Edenlerin de Bitmediği Soruların En Açık Cevapları

'Bu ne ya tatsız tuzsuz. Adana kebap olsa yemez misin?' diyenler, siz de gelin...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
29.04.2020

Abi gına geldi bu boş açıklamalardan. Sindirim sistemini zerre tanımayan canlı, doğal hayatımızda aslan kaplan gibi parçalamadığımızı söylüyor. E ulan sen de nohutu suda bekletiyorsun bir gün, ondan sonra bir saat haşlıyorsun anca yenecek hale geliyor. Madem doğallıktan bahsedeceğiz, sadece çiğ besinler ve termit gibi kanatsız böceklerle beslenin. Biz fazla et tüketiyoruz, toplum olarak buna bir dur deyin, tamam. Ama hiç hayvansal ürün tüketmeden yaşayan canlılara herbivor deniyor, sen omnivorsun. Omnivorun ne olduğunu öğrenmeden yapılan her türlü yorum saçmalıktan ibaret.

29.04.2020

şehirde konforlu bir hayat yaşayıp da "ben veganım yaa hayvanlar öldürülüyor" diye vicdan kasan tiplere ayar oluyorum. marulu mercimeği marketten alınca hiçbir canlıya zarar vermediğini zannediyorsun. halbuki o bitkiler endüstriyel tarım ortamında yetiştirilirken kaç hayvan zehirlenerek öldürülüyor! sen lüks mutfağında vicdanın rahat bir şekilde beslen diye öldürülen böcekler fareler canlı değil mi? ha gerçekten gidip doğada kırsal yerleşimlerde yaşayıp ilaçsız doğal tarım yapıp kendi marulunu mercimeğini yetiştirip yersin, ondan sonra "ben veganım" dersin, o zaman işte sana gerçekten saygı duyarım. ayrıca doğuda 2500 metre rakımlı yerlerde yaşayan insanlar var. yaşadıkları yer yılın 8 ayı kar altında. tarım yapmak imkansız. onlar ne yapsın? hayvancılıktan başka hiçbir seçenekleri yok. açlıktan ölsünler mi?

29.04.2020

Sanki kendi patlicani enginari bulguru patatesi pisirmeden soslamadan baharat koymadan tuketiyor 😄 savunmaya bak 😄 kardeş o zaman sen de dogustan otcul degilsin kusura bakma eger oyle olsaydin inekler gibi otu boku agzinla koparir cig cig yerdin 😂😂😂

TÜM YORUMLARI OKU (53)